Hakkımızda

Kuruldukları 1996 yılından günümüze, Kentsel Donatı Elemanları ve Çocuk Oyun Parkları tasarım ve üretimini gerçekleştiren PARK TASARIM ve AKSA PEYZAJ firmaları, dünyanın tüm çocukları için güçlerini AKSAPARK KENT MOBİLYALARI A.Ş. firmasında birleştirdi.Gerek yurt içi  ve gerekse yurt dışında ihracat yaptıkları 43 ülkede, müşterilerine üstün kalite standartlarında hizmet vermekte olan AKSAPARK'ın ürün grupları içinde yer alan; metal - plastik oyun grupları, ahşap - plastik oyun grupları, açık hava spor aletleri, iç mekan oyun grupları ve top havuzları, oyun elemanları (salıncak, tahterevalli, zıpzıp ve döner oyun grupları),  gazebo ve pergolalar, banklar, piknik masaları, çöp kutuları, geri kazanım üniteleri, spor ekipmanları, otobüs durakları, reklam üniteleri ve kiosklar, satış üniteleri ve büfeler, kauçuk zemin kaplamaları, ahşap plastik kompozit ürünler ve aydınlatma elemanları dış mekanda, parklarda ve peyzaj düzenlemelerinde kullanılmaktadır.Tüm bu ürün grupları, genel olarak kent mobilyası veya şehir mobilyası olarak adlandırıldığı gibi kentsel donatı elemanları olarak da isimlendirilmektedir.AKSAPARK Kent Mobilyaları A.Ş. kalite ve özgün tasarım prensibinden ödün vermeden, kesintisiz her yıl gelişerek sektörün öncü ve lider firması olarak çalışmaktadır.Tasarım ve Arge biriminin ihtiyaçlar ve gelişen teknoloji ile koordineli olarak tasarladığı ürün grupları, bilgisayar destekli üç boyutlu modelleme ve animasyon teknolojileri kullanarak üretim ve satış aşamalarında kullanılmaktadır. Üretimin her aşamasında zengin makine parkı, ekipman ve yetişmiş teknik eleman yardımı ile kalite kontrol uygulaması yapılmakta, CNC kontrollü makineler yardımı ile hata ve fire oranı en az düzeye indirilebilmektedir.Merkez üretim ve yönetim birimleri Ankara Sincan ASO 1. Organize Sanayi Bölgesi'nde bulunan AKSAPARK; yurt içinde İstanbul'da Marmara Bölge Müdürlüğü, Antalya'da Akdeniz Bölge Müdürlüğü, İzmir'de Ege Bölge Müdürlüğü ile müşterilerine satış, montaj ve satış sonrası servis hizmetlerini sunmaktadır.
AKSAPARK'ın yurt dışı pazarlama faaliyetleri, Ankara merkezinde görevli dış ticaret birimi vasıtasıyla yürütülmekte olup, yirminin üzerinde ülkede ürünlerin tanıtım ve pazarlamasını yapan yetkili distribütörlerimiz bulunmaktadır.Bizler AKSAPARK ailesi olarak sizlere ve hayatta en büyük değeri  verdiğiniz çocuklarınıza neşeli dakikalar geçirebilmek için gece gündüz çalışıyoruz. Yapmış olduğumuz işin ne denli önemli ve sorumluluk gerektiren bir iş olduğunun bilincindeyiz. Bu bilinci tasarım aşamasından üretim aşamasına dek dikkatle taşıyoruz. Yapılacak en küçük bir hatanın bile ne denli önemli olduğunun bilincindeyiz ve bu bilinci sizlere de iletmek temel görevimizdir.
Bizler kentlerimizi, parklarımızı, bahçelerimizi kısacası baktığınız her yeri güzelleştirmeye ve hayatınızı kolaylaştırmaya kararlıyız. Gelin siz de bu çabalarımıza ortak olun. Kaliteyi ve güveni seçerek tercihlerinizle bizlere güç verin.

 

Etiketler

metal oyun grup ahşap ip iç mekan açık hava fitness ekipman gazebo pergole bank piknik masa çö sepet yüzey döşeme malzeme

Görüşler ()

Yorum Ekle