Hakkımızda

Büyükçekmece Albatros'ta Gül İnşaat tarafından yapımı süren Costa Residenza, deniz manzarası ve doğayla iç içe konutlarıyla, konforlu bir yaşam fırsatı sunuyor. Katlı İtalyan mimarisi ile tasarlanan, 148- 225 metrekare olmak üzere iki büyüklükte bulunan Costa Residenza'da deniz manzaralı havuzun yanı sıra, şeffaf asansörler, sauna, fitness center, yürüme yolları ve kapalı otoparklar bulunuyor

Mutfak tezgahlarında granit kullanılan Costa Residenza konutlarının banyolarında jakuzi küvet ve duş teknesi de bulunuyor. Deprem güvenliği açısından çeşitli önlemlerin alındığı Costa Residenza'da blokların inşasında, depreme karşı gelişmiş bir yöntem olan, "Radye Kazık Sistemi" kullanıldı.


* Firma: Gül İnşaat
* Büyüklük: Büyükçekmece
* Konut sayısı: 92
* Konut büyüklüğü: 148-225 metrekare

Albatros’da 10 bin metrekare alan üzerine konumlanan Costa Residenza’daki 7 blokta 3 farklı tipte 74 daire yer alıyor. Sitede, 2+1 150 metrekarelik dairelerden 4+1 280 metrekarelik dubleks dairelere uzanan seçenekler mevcut… Her dairede göz kamaştıran bir deniz manzarası bulunan Costa Residenza’nın mimari projesi, arazinin doğal yapısına uygun olarak, hiçbir bina diğerinin manzarasını kapatmayacak biçimde tasarlandı.

Etiketler

albatros costa 360 derece sanal tur residence gul insaat

Fotoğraflar

Görüşler ()

Yorum Ekle