Hakkımızda

Alubond U.S.A. ABD ve dünya genelinde Rockford Illinois merkezli American Building Technologies INC tarafından, Birleşik Arap Emirlikleri’nde ise Eurocon Building Industries (bir Mulk Holding grup şirketi) tarafından marka olarak tescillenmiştir.

ABTI ve Mulk Holding arasında 2004 yılında yapılan satış anlaşması ile münhasır Marka ve üretim hakları Mulk Holding Birleşik Arap Emirlikleri’ne satılmıştır. Mulk Holding, Alubond U.S.A markasının dünya genelindeki üretim ve dağıtım haklarını elinde bulundurmaya devam etmektedir.

Büyüme Hikâyesi 6 hatlı üç üretim merkezi ve Bir Rulo Kaplama Hattı ile Birleşik Arap Emirlikleri’nde hayata geçirilen büyük genişleme planıyla başlamış ve bugün itibariyle Tesisi 8 Milyon Metre Karelik Üretim Kapasitesi ile belki de Dünyanın en büyük Tek Üretim Merkezi haline getirmiştir.

Mulk Holding ayrıca geliştirdiği stratejik büyüme planı kapsamında Sırbistan’da 2 milyon m² kapasiteye sahip Alubond Avrupa’yı kurmuştur. Bu tesis daha çok 40 ülkeden oluşan yerleşik Avrupa pazarına, Rusya’ya ve diğer yakın ülkelere tedarik yapmaktadır. Alubond U.S.A.’in Avrupalı Müşterileri tesislere yakın olmanın yanı sıra EURO ONE sertifikasından ve ayrıca Sırbistan’ın adı geçen piyasalarla olan Serbest Ticaret anlaşması maddelerinin avantajlarından da faydalanmaktadır.

2010 yılının büyük genişleme planının bir parçası olarak Mulk Holding, Hindistan ve Avustralasya Piyasalarına ulaşmak için DAC Systems India ile bir İşbirliği anlaşması imzalamış ve Alubond DACS India Ltd şirketini hayata geçirmiştir. İki Yüksek Hızlı Alüminyum Kompozit Panel Üretim Hattı ve bir son teknolojiyle donanmış tam otomatik Rulo Kaplama Hattına sahip olacak Yeni Tesisin ilk üretim kapasitesinin 3 milyon m², daha sonrasında ise bu kapasitenin 5 milyon m² olması planlanmaktadır. MULK ENPAR yatırımları kapsamında Sri Lanka’da 2 mm kalınlığa kadar hem Alüminyum Kompozit Panel hem de Masif Alüminyum kaplama yapan ileri teknoloji donanımlı Yüksek Hızlı bir Rulo Kaplama Tesisi kurulmuştur.

Sri Lanka ve Suudi Arabistan’daki yeni üretim merkezleri ile birlikte metal kompozit panel kurulu üretim kapasitesinin Haziran 2012’den itibaren 15.000.000m² alana, yıllık rulo kaplama kapasitesinin ise 20.000 tonun üzerine çıkmasıyla Alubond U.S.A. Dünyanın En Büyük Metal Kompozit Markası olacaktır!

Etiketler

Alüminyum Paslanmaz-Çelik Bakır Çinko Titanyum turkey panel

Görüşler ()

Yorum Ekle