ANADOLU ŞARK SOFRASI

Hakkımızda

Can boğazdan gelir" atasözünün takipçisi olarak,.insana hem göz zevkini yaşatmak hem de lezzetli yemeklerle sağlıklı beslenmesini sağlamak için, 5 Ağustos 1999 yılında hizmete açtığımız Anadolu Şark Sofrası, bölge halkına ve bölge ziyaretçilerine hizmet vermeyi amaçlamaktadır.

Günümüz çalışma koşullarının dayattığı sağlıksız beslenme alışkanlıklarının küçük de olsa bir alternatifi yaratmak amacıyla hem hızlı hem de uygun fiyatlarla servis yapmaya çalışan lokantamız, yoğun tempoda çalışan insanlarımıza da Anadolunun çeşitli bölgelerinden değişik lezzetleri taşıyarak onları keyifli bir yemek molası almasını hedefliyor.

Restaurantımız, her türlü davet ve toplantı organizasyonunuz için ideal bir yemek mekânıdır. En küçük gruplardan, kalabalık yemek organizasyonlarına, uzman ekibimiz ve ferah mekanımızla hizmetinizdeyiz. Ayrıca yemeğinizi yerken hiç bir ekstra ücret ödemeden lig maçlarını ve Avrupa kupası maçlarını izleyebilirsiniz.

Anadolu yaylarının kekik kokulu etlerini, birbirinden lezzetli sebzelerini, yoğurtlarını sofranıza taşırken, iş telajıiçinde ayaküstü bir şeyler atıştırmak isteyenler için de çeşitlerimizi ihmal etmedik.

Değişimi, kaliteyi, temizliği, lezzeti, hizmeti, sağlıklı, modern ve ekonomik beslenmeyi şiar edinen ekibimiz Türk mutfağını gerek yerelde gerekse uluslararası arenada hak ettiği yere ulaşması için büyük bir çaba harcamakta ve büyük yatırımlar hedeflenmektedir. Burdaki amacımız konukların yeme ve içme ihtiyacını Türk Mutfağının eşsiz ve benzersiz lezzeti ile karşılamaktır.

Anadolu Şark Sofrası, Kebapçılık geleneğinden ayrılmamakla beraber İstanbuldaki bireylerinin de damak zevkine uygun lezzetler inşa etmekte,  .

 Konuklarımızın farklı olmaları bizleri değişik lezzetler inşa etmeye yönlendirmiştir. Acılı - Acısız kebaplar, hamur yemekleri, beyaz et yemekleri, sebzeli yemekler, kavrulmuş-haşlanmış yemekler, taş fırında pişirilen tüm ürünler, bütün içecek ve meşrubatlarla servis imkanı sağlamayı hedeflemekteyiz. 

İşinizde bol kazanç, yaşamınızda mutluluklar dileyerek Anadolu Şark Sofrası lezzet fuarında buluşmak sevinci ile herkese, bütün insanlığa saygı? ve Şükranlarımızı sunuyoruz.

Etiketler

anadolu sark sofrasi beylikduzu kavakli tuyap yakini et kebap kebapci sanal tur 360 mekan360 virtual restaurant restoran

Görüşler (0)

Yorum Ekle