Mekan 360

ATATÜRK ORMANI KARAKÖPRÜ ŞANLIURFA

Hakkımızda

Karaköprü Beldesi'nde yer alan Atatürk Ormanı, ailelerin haftasonlarında piknik yapabilecekleri ve doğa ile içiçe olabilecekleri nezih bir mesire alanıdır.

 

Etiketler

atatürk orman karaköprü şanlıurfa urfa piknik mesire doğa nezih aile 360 vr sanal tur viar turkey video virtual tour turkey mekan360 mekan

Fotoğraflar

Görüşler (5)

figen kelemer

I believe it is nicer in spring, but even in winter its ok, nice breakfast in the middle of the forest

5 yıl önce

lewisburg wa

Nice restaurant in the most wooded part of Şanlıurfa, which is one of the hottest cities in Turkey. If you come to Şanlıurfa, you can eat Şanlıurfa delicacies in this restaurant. The food is freshly cooked, they have a wooden owen and they buy fresh produce and dairy products locally. All in all, ignoring the fact that the service could be better, it is a fine place to visit with your family or friends.

6 yıl önce

Mustafa Alloush

Good quality grilled foods, nice view.

6 yıl önce

Ibrahim Alzaher

Good place but thete is delay in service

6 yıl önce

Sefa Sahi

Otopark sorunu yok fakat arabayı siz parketseniz dahi anahtarı valeye vermek gibi bir zorunluluk mevcut. Nedenini anlamış değilim vale zorunluluğun fakat valeye ücret vermeyebiliyorsunuz. Bir adet kapalı mekan var oradada sigara içmeye izin veriyorlar. Sigara içmeyen ve çocuklu aileler için bu durum büyük sorun. Olduğu yer ve mekan güzel açık alanda oturma alanları var. Dışarda oturabileceğiniz havalarda tercih edilebilir. Personeli ciddi şekilde eğitmeleri gerektiğini düşünüyorum. Mutfaktan bir haberler. Hamburger siparişi alıp daha sonradan ette bir problem varmış o yüzden sipariş alamıyoruz diye geri dönüş yaptı. Diğer et ürünlerinin servis edildiği bir saat olduğu için nasıl bir problem olduğunu anlayamadık. Sonrasında kalktık tabikide.

5 yıl önce

Yorum Ekle