Mekan 360

ATİK YAYLASI BELEN

Görüntülenme - 31085 Yorum Ekle

Hakkımızda

Hatay'ın Belen ilçesinin mahallelerinden birisidir.
İlçenin ünlü içme suyunun çıktığı yayladır.Yaz aylarında kalabalık grupların piknik yapmasına elverişlidir. İlçeye 15 dakika uzaklıkta kendine has serin-sisli havası olan ağaçlıklar içerisinde şirin bir yerdir. Ayrıca Atik Yaylası önümüzdeki yıllarda Hatay’ın önemli elektrik üretim merkezlerinden birisi olacaktır.6 adet rüzgardan elektrik üretme tesisi proje aşamasındadır.

Etiketler

yayla yeşillik temiz-hava oksijen huzur mesir-alani piknik

Fotoğraflar

Görüşler (5)

Majd Yazigi

Very nice place for a quite vacation Standard Turkish service (always needs improving wherever you go in this beautiful country)

5 yıl önce

Kemal Tüzün

Yayla evlerinin arasında, bir mahallenin içinde . Yani işsiz veya doğanın tam içinde değil ancak çok sessiz ve havası güzel. Yazın çok serin. Gerçekten güzel bir uyku cekilir

5 yıl önce

Cemal yücel

İlk izlenimlerim fiyatına değecek bir yer, evler ahşap, odalarda klima var, iki kişilik yatak ve kanepe var, banyo WC çok lüks değil duşa kabin var ama iş görür, evlerin camlı balkonu var camlı balkonda 2 çekyat var yani yazın 6 kişilik bir aile tek evde rahatça kalabilir, sabahları açık büfe kahvaltısı var, bahçesi düzenli ve çiçeklerle dolu huzur verici bir yer, otel girişleri kayıt altına alınıyor her şey yasal, sıcaktan kaçmak isteyenler bu tesisi değerlendirebilir.

5 yıl önce

SUCUK YUMURTA

Tam bi tatil alani atik yaylasi icin evler cok ideal tatli

5 yıl önce

Cumali İŞLER

Güzel bir yer ama temizlik konusunda sıkıntılar var biraz daha konseptte iyileşme olabilir

5 yıl önce

Yorum Ekle