AY GÜZELLİK SALONU

Hakkımızda

2007 yılında hizmet vermeye başlayan salonumuzda faaliyet alanımızla ilgili tüm yasal gerekliliklere uygun sektörel yenilikleri ve gelişen teknolojiyi takip eden müşteri memnuniyeti odaklı kaliteli ve hijyenik hizmetlerimizle sizlerle birlikte olmanın mutluluğunu yaşıyoruz.
Mesleğimize duyduğumuz sevgi işimize gösterdiğimiz özen ve en önemlisi sizlere duyduğumuz saygı bizi herzaman daha iyisi için yatırım yapmaya yöneltiyor. 
Bugüne kadar tanışma fırsatı bulamadığımız tüm bayanları bünyemize kattığımız son teknolojik cihazlar ve profesyonel kadromuzla tanışmaya davet ediyoruz.

Etiketler

ay guzellik kuaför sac tirnak protez spa peeling epilasyon cilt bakim makyaj zayiflama solarium sauna masaj alsancak 360 derece sanal tur

Fotoğraflar

Görüşler (4)

Gözde Duran

Ay Güzellik merkezinde İşletmeden 17 ocak saat 15:00 için 2 kişilik randevu aldım. Saat 15:00 da işletmedeydik randevumuz oldugunu söyledik, birazdan ilgilenicez dediler oturduk beklemeye başladık. tam 45 dakika boyunca kimse gelip ilgilenip birşey sormadı işletmedeki bayana “pardon yardımcı olucaz dediniz ama 45 dakika oldu ne kadar daha bekleriz dedim.” İçerdeki müşteriyi çıkarıp sizi alamam ne kadar egolusunuz dedi. Ben ne kadar bekleyeceğimizi tahmini bi süre istedim cilt bakımı yapan bayan bütün müşterlern içinde hanımefendilere kapıyı gösterir misiniz dedi. Bizler de hizmet sektöründe çalıştık ama hiç bu kadar özgüvenli olamadık:)

5 yıl önce

Ceren Kayhan

Hayatımda bu kadar saygısız çalışan görmedim çünkü hayatımda hic bir müesseseden kovulmadım.Cilt bakımı için 2 kişi gittik ve randevumuz 3 te olmasına rağmen 45 dakika bekledik buna nazaran bizim randevumuz vardı daha ne kadar bekleyecegiz diye sordugumuzda ne kadar egolusunuz diye cevap alıp müsteriyi kaldirip sizi alamam bayanlara kapiyi gosterir misiniz diyen bir mekan.kesinlikle tavsiye etmem

5 yıl önce

nadide karaburun

5 yıl önce

Birgül Öztürk

5 yıl önce

Yorum Ekle