Hakkımızda

1950 yılında  kurucumuz SADIK AYPAR tarafından kurulan AYPA TEKSTİL SANAYİ ve TİCARET A.Ş pamuk ve pamuk telefleri ticareti ile faaliyetlerine başlamıştır.İlerleyen yıllarda kurduğuı Straygarn tesisi  ile firmamız uzun yıllar  yün akrilik ve dokuma iplikleri üretimi yaptımıştır. Buna ilave olarak Open- end iplik parkurumuz  1993 yılında kurulmuştur.

Open-end iplik tesisimizde 6/1 den 24/1 e kadar üretilen ipliklerde Pamuk-polyester, pamuk-akrilik,pamuk-polyester-akrilik ve benzer karışımlar başlıca ürün grubumuzu oluşturmaktadır. Müşterilerimizden, farklı oranlarda ve değişik iplik kombinasyonlarından özel talepler gelmesi halinde istenilen özellik ve kalitede iplikler üretmemiz mümkün olmaktadır.

Bünyemizdeki büküm parkurumuzda iplikler  çeşitli katlı olarak farklı kalitelerde üretilebilir.Dokuma,triko,yuvarlak örme ve çorap üreticilerinin tercih ettiği ipliğin aylık üretim hacmi 150ton/ay dır. Fabrikamızda bulunan makine parkurumuz, şu an için dünyada var olan en son teknolojiye sahip Trützschler, Rieter ve  Schlafhorst sistemlerini kapsamaktadır

Straygarn iplik tesismizde 7/1 den 16/1 e kadar üretilen iplikler,yün-akrilik-polyester karşımlıdır ve 1-2-3-4 katlı olarak üretilebilir.Dokuma,triko,kumaş,çorap üreticilierinin tercih ettiği ipliğin üretim hacmi 25ton/ay dır.Straygarn iplik üretimimizde oranları,müşterilerimizin talepleri doğrultusunda değiştirebilir.

Firmamızın temel misyonu, doğru ve kaliteli tekstil ürünleri için kaliteli iplikler üreterek, ürün ve hizmet kalitesinde devamlılığı sağlamaktır. Değişen ve gelişen pazar Şartlarına cevap vererek ve mevcut müşteri memnuniyetini arttırarak sektörde müşteriler tarafından tercih edilebilir olmaktır.

Etiketler

sanayi tekstil makina dokuma kumaş iplik iğne bobin iplik topu

Görüşler ()

Yorum Ekle