Hakkımızda

Kilim Mobilya, 30 yıllık bir tecrübenin adı. 1976’dan günümüze, kaliteli ürün anlayışından ödün vermeden kendisini sürekli geliştirmeyi ilke edinen firmamız sektörün lider kuruluşları arasındaki yerini almış bulunuyor.

Başta kanepe ve koltuk takımları olmak üzere, yatak, baza, ev tekstili ve modüler (yatak odası, genç odası, yemek odası, vestiyer, tv sehpaları, bilgisayar masaları…) ürünleriyle yurt çapında kendini kanıtlamakla yetinmeyen Kilim Mobilya, Türk Mobilya sektörünün ihracat dünyasındaki yüz aklarından bir tanesi olmayı başarmış ender firmalardan bir tanesidir.

ISO 9000 sertifikasına sahip, 100.000 m2 ‘si kapalı, 500.000 m2 ‘si açık olmak üzere toplam 600.000 m2 alan üzerine kurulu, üretim sisteminin ve üretim çıktısının çevreye saygılı olmasına azami dikkat gösteren fabrikamızdaki 1500 çalışanın tüketici memnuniyetinin önemliliğinin bilincinde olarak sergilediği performans, bir ürünün taslak halinden tüketicinin kullanımına kadar ki yolculuğunda en üst seviyede tutulmaktadır. Satış sonrası hizmetleri ile de bu performansını destekleyen Kilim Mobilya, mevcut teknolojinin bütün imkanlarını kullanarak müşterileri ile sürekli iletişim halindedir.

Etiketler

balin kanepe imob fuar mekan360 sanal tur fair arena

Görüşler ()

Yorum Ekle