Hakkımızda

Bambi 1961 senesinde faaliyetine Beyoğlu'nda başladı.Bir mağaza ile perakende olarak ticaret hayatına adım atan firma,1966'da üretime başladı,1971 senesinde de yan kuruluş olan Arar firmasını bünyesine kattı.

Zaman içerisinde Bambi mağazalar zinciri ve bayilikler kuruldu, dolayısıyla perakende satışlarda söz sahibi olundu. Bugün Bambi'nin Türkiye genelinde 61 satış noktası bulunmaktadır.

Bambi ailesi, kuruluşundan bu güne sizlerin ayakkabı ihtiyacını bir tutkuya dönüştürmeyi ilke edindi. Geniş tasarımcı kadrosuyla, hem klasik hemde çağdaş yorumlarıyla, günün modasına uygun olarak hazırladığı koleksiyonunu ve bunun yanısıra seçkin markalardan oluşan ithal ürünlerini, müşterilerinin beğenisine büyük bir tutku ile sundu ve sunmaya da devam ediyor.
Bambi'nin 1971'den bu yana kurmuş olduğu ekibiyle üretimini yaptığı, tamamen el yapımı, deri bay ve bayan ev terlikleri, markayı, benzerlerinden bir nebzede olsa ayırmış ve bu dalda da Türkiye ve Avrupa çapında bilinirliğini sağlamıştır.

KOLEKSİYON

Geniş bir yaş grubuna hitap eden Bambi; sezon başlarında geniş bir koleksiyona yer verdiği gibi sezon içerisinde dünya modasını takip edilerek yapılan yeni ürün eklemeleri de müşterilerin modayı gün ve gün takip edebilmeleri ve modayı zevkle tüketebilmeleri için oldukça önem taşıyor.
Bambi dinamik ve hızlı bir parekendeye yönelik bunun için fiyatlarını her zaman uygun tutmak ve ulaşılabilir olmak ilk hedefi, tasarım ve arge konusunda yapılan yatırımlar Bambi kalitesi ve markası ile de birleşince ortaya engin bir moda denizi çıkıyor.

Bambi koleksiyonlarında özellikle hedef kitlesi olan teenage gruplar, sezonun heran yenilenen olmazsa olmazları, koleksiyonda her zaman en modalar, en trendy ürünler, gece ayakkabıları, günlük alternatifler yer alıyor.

MARKALAR

Bambi kendi koleksiyonun yanısıra, bu yıl mağazalarında MOU, Rubber Duck, Break&Walk, Harley Davidson, Cat gibi dünya markalarının koleksiyonlarını da mağazalarında müşterileriyle buluşturuyor.

Etiketler

koleksiyon elegant sezon trend rengarenk çanta markalar çanakkale markalar

Görüşler ()

Yorum Ekle