Mekan 360

BOSTANLI SUAT TAŞER AÇIKHAVA TİYATROSU

Hakkımızda

İzmir’deki kültür ve sanat etkinlikleri için en çok tercih edilen mekanlardan biri olan Bostanlı Suat Taşer Açıkhava Tiyatrosu, özellikle yaz aylarında konser, tiyatro ve gösteriler için tercih ediliyor. Karşıyaka’da Bostanlı sahil şeridinin başladığı alanda yer alan tiyatro, belediyenin tadilatı sonucunda açılır kapanır çatı sistemi sayesinde sadece tüm yıl boyunca kullanılabilir hale geldi.

Geçtiğimiz sezon bir çok etkinliğe ev sahipliği yapan Bostanlı Suat Taşer Açıkhava Tiyatrosu, Ayhan Sicimoğlu & Latin All Stars, Yeni Türkü, Kerem Görsev Trio - Fatih Erkoç, Cem Adrian gibi sanatçılar ile "Aşk'a 103 Adım", "İçerdekiler", Metin Uca - "Hakuna Matata", "Bebek - Tüpe Sıkışmış Umutlar" ve Atalay Demirci’yi konuk etti.

Etiketler

açıkhava tiyatro karşıyaka bostanlı eğlence etkinlik kültür

Fotoğraflar

Görüşler (5)

Afrim Nevzati

Open theater. Near by Bayrakli iskele. Approach is very easy and multi (by bus,by ferry, by car, by tramvay). Lot of activities in theater (concerts, recitals, scenes,..). Has parking place. Very comfortable.

5 yıl önce

H. Akay

Nice, small arena for attending local cultural events in Bostanlı. Close to public transportation like ferry and tramway.

5 yıl önce

Batuhan Altinsoy

Acoustic is very bad, very small and not designed for stage arts. Izmir citizens should visit Istanbul to get an idea about how a concert hall should be.

5 yıl önce

irfan uyaniker

perfect amphitheatre mid of the karsiyaka. open and close air facilities a big advantage for any season. not so big honest ambiance.

6 yıl önce

Beytullah KUL

The only bad thing is that A-class sittings are not worth it's price. Buy cheap tickets instead to get better view and comfortable sittings

6 yıl önce

Yorum Ekle