Hakkımızda

BRK MAKİNA SAN.ve TİC.LTD.ŞTİ, MERMER sektörüne ileri teknoloji ürünü olan Epoksi Plaka Dolgu Hattı ve Katlı Fırın Makinalarının Satışını Gerçekleştirmek üzere 2010 yılında ve ilk olarak İstanbul'da faliyetlerine başlamıştır.

Ogünden bu güne kadar uzman kadrosu ve müşterilerine önem veren kaliteli hizmet anlayışı ile mermer sektöründe güven veren bir makina firması olarak yol almayı kendine hedef belirlemiştir.

Deneyimli,Bilgili Mühendisleri ve uzman kadrosu ile tüm Epoksi plaka dolgu hatlarının AR-GE tasarım ve palnlamasını yaparak epoksi plaka dolgu hattını ve katlı fırınlarımızı kullanan firmalarda  üretimin en yüksek kalitede ve seri yapılmasını sağlamaktadır  

Özel projeli makinalar şirketimizin üretim programında olup makinalar günün çağdaş teknolojisine uygun  kaliteli ve ekonomik  olarak üretilmektedir.

BRK MAKİNA olarak Mermer üreticisinin yıllardır ihtiyacı olan makina ve ekipmanlarını malesef ülkemizde yeterli kalitede bulamadığını ve yurtdışından sağladığını bilmekteyiz.Bu gibi sebeplerden dolayı çalışmalarımızı öncelikli olarak iç piyasaya yönelik üretim yaparak hızlandırmaktayız.

Kaliteli ve ekonomik çözümler üretirken ülke ekonomisine sağlayacağımız katkıda bizim için çok önemlidir.

Hizmet alanlarımızı sizin ihtiyaçlarınız doğrultusunda size en iyi ve en kaliteli hizmeti sunmak için hergeçen gün dahada genişletiyoruz .

BRK MAKİNA olarak Ülkemizde yer altı zenginliklerimizin  daha verimli kullanılması için ileri teknoloji ürünü olan makinalarımızı siz değerli firmaların  hizmetine sunuyor , performansınızı kalite ile  birleştiren ürünler elde etmenizi amaçlıyoruz. Bizler satış sonrasında da donanımlı mühendis ve teknisyen ekibimizle siz değerli müşterilerimizin sürekli yanındayız

Firmamız kuruluşundan bu yana daima daha iyi olanı bulma ve daha kaliteli olanı yapma prensibinden hareket ederek bu günlere gelmiş ve aynı prensipten vazgeçmeden yönetimde bulunan mühendis ekibi ve teknik kadrosuyla üretimine devam etmektedir.

GARANTİ:

MAKİNALARIMIZ 2 YIL GARANTİ KAPSAMINDADIR.

10 YIL YEDEK PARÇA GARANTİSİ VERMEKTEYİZ (Eskiyen , Bozulan makina parçalarının tedariği artık hem kolay hem çok ekonomik )

SİZ İSTEYİN BİZ ÜRETELİM

BRK MAKİNA MERMER SEKTÖRÜNÜN PARLAYAN YILDIZI.

Etiketler

brk makine epoksi plaka seramik fırın infrored machine bej blok fabrika ocak istanbul afyon burdur elezıg diyarbakaır fabric katrak strip mermer burak makina mekan 360 sanal tur virtual tour ucuz kaliteli garanti

Fotoğraflar

Görüşler (2)

ARSLAN KOÇ

Yenilikçi ,gelişime açık saygın bir firma.

6 yıl önce

Erhan Berk Coskun

5 yıl önce

Yorum Ekle