Hakkımızda

1986 yılında AK Metal olarak ticaret hayatına başlayan firmamız 1998 yılında yeni bir yapılanmaya giderek yoluna BTS ALüminyum olarak devam etmiştir. Yönetim işlerini İstanbul Çağlayan'daki 500m2'lik merkez ofisinde sürdürmekte olan firmamız, yine aynı yerde bulunan ve imal edilen ürünlerin sergilenmesi için düzenlenmiş olan 150m2'lik showroomu ile de ürünlerimizi siz değerli müşterilerimize sunabiliyoruz.

Üretimimizi ise Beylikdüzü Organize Sanayi Bölgesi, Mermerciler Sanayi sitesi içinde bulunan 1.500 m2 üretim tesisi ve 900 m2'lik idari bina olmak üzere 2.400 m2'lik alan içerisinde dünya standartlarında son teknolojiye sahip makinalarımız ile gerçekleştiriyoruz.

Alüminyum küpeşte sistemlerinin Türkiye'de üretilmesine ve yurtdışı pazarlara ulaştırılmasında öncü olan firmamız, küpeşte sistemlerini her geçen gün daha çok geliştirmekte, yenilikler katmakta ve güvenirliğini arttırmaktadır. Ayrıca son teknolojiye sahip üretim parkımız ile

- Görsel İletişim Sistemleri, ekipmanları ve display ürünler
- Bükme boru ve kollar
- Vitrin ve standlar

Ve bunlar için gerekli tüm bağlantı elemanları üretiminde siz değerli müşterilerimize hizmet sunmaktayız. Müşteri memnuniyetini, kaliteli ürün ve hizmeti ilke edinmiş olan firmamız, üretimin %75'lik gibi büyük bir kısmını dış ülkelere ihraç etmektedir. BTS Alüminyum oalrak biz, başarı seviyemizi daima üst seviyede tutmak amacı ile kendimizi ve ürünlerimizi sürekli geliştirerek, hizmet kalitemizi devamlı olarak üst seviyede tutmayı amaçlamaktayız.

Etiketler

metal pvc aleminyum küpeşte bükme-borular çit-sistemleri vitrin sehpa

Görüşler ()

Yorum Ekle