Hakkımızda

2005 yılında Ankara'da kurulan şirketimiz İngilizce öğretimini en iyi şekilde sunmayı amaçlamış kısa zamanda en etkin eğitim sistemiyle bunu başarmış bir dil eğitim kurumudur. CanEnglish kurulduğu günden beri öğrencileriyle yakın diyaloglar kuran, yardımcı tutum sergileyen, işini severek yapan usta ve dinamik kadrosuyla kendisine duyulan güveni sarsmamıştır. İngilizce alanında sunduğu pratik çözümler ve karmaşayı ortadan kaldıran eğitim sistemiyle de kısa sürede sizlerin tercih ettiği bir dil kursu haline gelmiştir. CanEnglish’in sıcak ve eğlenceli ortamı kursiyerle beraber İngilizce eğitiminin başarılı sonuçlarını kısa süre içerisinde alabilmenin ayrıcalığını ve heyecanını paylaşmaktan büyük bir keyif almaktayız. CanEnglish'in tüm eğitim felsefesi, 'Yapabilirsiniz' üzerine kuruludur. BBL (Brain Based Learning) Beyin Temelli Öğrenme ve kişiye özel kullanılan alt sistemler, öğrenme gücünü yükseltirken, öğrenme arzusunu da her zaman en üst düzeyde tutar. Tamamı pedagojik formasyon sahibi nitelikli eğitmenlerimiz tarafından uygulanan programlarımız iletişimsel bir dil öğretmeyi hedefler.  CanEnglish Kids olarak isimlendirdiğimiz ve son derece ilgi gören programlarımız ise,  İngilizceyi çocuklarımıza sevdirerek, görerek ve yaparak öğrenmeyi amaçlamaktadır. Çocuk grupları için yaptığımız çalışmalar velilerimizle devamlı suretle koordineli olarak yürütülmektedir. Velilerimiz dönemsel toplantılar ve aylık bilgilendirme mektupları ve bireysel görüşmelerle sık sık bilgilendirilmektedirler.   İngilizcede farklı programlarda hizmet veren kurumumuz kendisini zaman içerisinde geliştirmeye devam etmekte ve kursiyerlerine en kaliteli hizmeti verebilmek için zevk ve azimle çalışmaktır.

Etiketler

can english ingilizce dershane ankara çankaya

Fotoğraflar

Görüşler (5)

River Eğitim

Öğrencilerimin gramere bağlı kalmadan, konuşma pratiği yapmaları için hayatlarında en çok karşılaşacakları kelimelerden oluşan cümleleri bulmak çok zor oluyordu.Bu ihtiyacımı karşılayacak bir kitap arayışına başladığım sırada "Nlp ile Pratik İngilizce Kitabı" ile karşılaştım. İngilizce öğrenmenin ve hatta konuşabilmenin aslında çok kolay gibi görünmesi ile kişinin motivasyonunu bir anda yükselten müthiş bir tekniği var. Özenle seçilmiş kelimeleri ve anlatımda kullanılan cümleleri çalışırken her insanın kendi hayatından bir şeyler bulması hem öğretmene hem de öğrenciye çok keyif veriyor. İçeriğinin yanı sıra, sayfaların tasarımı, görselleri gibi her ayrıntı düşünülmüş. Hakkında yapılan olumlu yorumları sonuna kadar hak eden ve büyük bir emekle hazırlanmış bir kitap olduğunu gördüm.

5 yıl önce

Sinem Acar

Günlük hayatta en çok işimize yarayacak kelime ve cümlelerden oluşan, gramere bağlı kalmadan, konuşma pratiği yapmak için bir kitap arayışına başladığım sırada "Nlp ile Pratik İngilizce Kitabı" ile karşılaştım. Daha ilk dersten itibaren İngilizce öğrenmenin ve hatta konuşabilmenin aslında çok kolay gibi görünmesi ise öğrenme motivasyonunu bir anda yükselten harika bir etkisi var. Konuların zorluk derecesi çok güzel planlanmış. Her ne kadar konular ilerledikçe cümle yapıları zorlaşsa da, yeni bir şeyler öğrenme keyfine vardığımı hissettiğim için zorlanma sürecini çok kolay atlattığımı düşünüyorum.

5 yıl önce

Merve Keskin

Yetiskinler icin kalabalik siniflar yok, kisiye ozel ders sistemi ile istenilen amac dogrultusunda (genel ingilizce, sinav ingilizcesi vs.) istediginiz zamanda derslerinize baslayabilirsiniz. Ozellikle genel ingilizce icin kullandiklari NLP denilen yontem 3 aylik kisa bir sure sonunda konusturuyor.

5 yıl önce

Teoman Efe Aycan

IELTS sınavından 8.5 almamı sağlayan cana yakın kurum. Aile yakınlığında.

5 yıl önce

Furkan Mustafa Kaygısız

Sevecen, cana yakin ve ogretim gucu yuksek bir kurum. Tavsiye edilir :)

5 yıl önce

Yorum Ekle