Hakkımızda

Pencerelerinden çiçekler sarkan tarihi taş evler, arnavut kaldırımlı şirin sokaklar, rüzgar sörfüne uygun harika plajlar...

Casa Luna Hotel, Alaçatı’nın kültürel ve doğal güzellikleriyle muhteşem bir tatil sunuyor. Keyifli ve ferah odaları, konforunuz göz önünde bulundurularak tasarlanmıştır. Ege mutfağının birbirinden güzel lezzetleri ve organik ürünleri ile hazırlanılan serpme köy kahvaltısıyla misafirlerini buluşturan Casa Luna Hotel, zengin ve leziz seçeneklere sahip. Dört mevsim keyifli bir tatil geçirmeniz için düşünülen yerden ısıtma sistemi, şömine köşesi ve daha nice özel ayrıntılarla donatılan Casa Luna Hotel ‘de beklediğinizden çok daha fazlasını bulacaksınız.

Eski Rum evlerinden bozma restoranlara, kafelere, antikacılara ve hediyelik eşya dükkânlarına yürüme mesafesinde bulunan Casa Luna Hotel, mükemmel lokasyonuyla değişmeyen tatil adresiniz olacak.

Casa Luna Hotel’de profesyonel ekibimiz tarafından uygulanan terapi ve masaj seçenekleri ile beden ve ruhunuzu dinlendirebilir, modern yaşamın gereklerinden sıyrılıp doğa ile iç içe yoga ve meditasyon yapabilirsiniz.

Casa Luna Hotel, mükemmelliğin ötesinde tatil için sizleri bekliyor.

Etiketler

casa luna casa luna casa luna hotel butik otel alaçatı çeşme 360 vr sanal tur viar turkey video virtual tour turkey mekan360 mekan otel konaklama hotel summer yaz oda tatil vacation boutique yüzme havuz spa huzur eğlence yoga

Görüşler ()

Yorum Ekle

Sokak Görünümü