ÇELİK DIŞ STEEL TEKSTİL FUARI İSTANBUL 2011

Hakkımızda

Bugün lüks konutlar ve işyerleri dendiğinde ilk akla gelen isimlerden olan Çelik Dış Ticaret ve Turizm Ltd. Şti., 100’ün üzerinde konut ve işyeri inşaatını tamamlamıştır. Merkezi İstanbul Etiler'de bulunan firmamız, teknolojiye oldukça fazla yatırım yapmakta ve inşaat sektörü için geliştirilen dünya teknolojilerini projelerine yansıtmaktadır.

Projeden inşaata, çevre düzenlemesinden sosyal olanaklara kadar her aşamada entegre çalışma modeli kullandık. Farklı yaşam tarzları ve bütçelere göre tasarladığımız projelerde çağdaş mimari ile geleneksel Türk mimarisini sentezleyip, Türk aile yapısının yaşam tarzına uygun mekanlar ürettik.

Teknoloji ve tasarımın büyük uyum içinde yer aldığı Çelik Dış Ticaret sektöründe çıtayı yükseltmiş ve bu başarı bizi her geçen gün bir adım daha ileriye götürecek projelere yönlendirmiştir. Kaliteli üretimiyle bugün önemli bir marka haline gelen Çelik Dış Ticaret bundan sonra da değerlerinden ödün vermeyerek yine dünya standartlarında projeler üretmeye, bu yolla Türk inşaat sektörüne büyük katkılar sunmaya devam edecektir

Etiketler

sanayi makina yedek parça dokuma kumaş iplik turizm ticaret

Fotoğraflar

Görüşler (0)

Yorum Ekle