Hakkımızda

Asansör servis ve montaj sanayi alanında 1991 yılında faaliyete geçmiş olan Centa, 2000 yılında kapsamını genişletmiştir. Daha önce ithal edilen bir ürün olan fotocell üretiminde öncü olmuştur. Sadece kendi kaynakları ve bilgi birikimi ile Centa, yerel ve uluslar arası asansör piyasasında önmeli bir Pazar
payı elde etmiştir.Özellikle daha rahat asansörlere yönelik artan talep, firmanın piyasada farklı arayışlar içine girmesine neden olmuştur.

2002-2003 yıllarında Centa asansörlere ağırlık sensörleri üretmeye başlamıştır. Şu anda firma yerel ve uluslar arası piyasalara yönelik ağırlık sensörleri de üretmeye devam etmektedir. Firmanın diğer bir faaliyeti ise bina ve asansör kabinlerine sayısal monitörler üretmektedir. Bir başka faaliyet alanı ise asansör tavanlarına ışıklandırma sistemlerinin oluşturulmasıdır. Bugün Centa Avrupa standartlarına yönelik olarak üretim yapmakta ve teknolojik yenilikleri ve gelişmeleri yakından takip etmektedir. Böylece Ürün bileşimini sürekli olarak gelişmektedir.

Etiketler

makina makine asansor fuar fair 360 centa dis ticaret yapi mekan360 fairarena arena sanal tur sanal tur

Görüşler (0)

Yorum Ekle