Hakkımızda

BAYANLARA ÖZEL SPOR SALONU ZİNCİRLERİNE PROFESYONEL ELİ DEĞSİN DEDİK ÇİLEK SPOR’U KURDUK. SAYENİZDE DE TÜRKİYE’NİN EN HIZLI BÜYÜYEN BAYANLARA ÖZEL HİDROLİK FITNESS SPOR SALONU ZİNCİRİ OLDUK

Çilek Bayanlara ve Çocuklara Özel Spor Merkezleri Sorisa Spor Gurubunun tescilli markasıdır. Sorisa Spor 1997 yılından beri spor alanında hizmet veren ve yurt içi ve yurtdışında ülkemizi temsil ederek sayısız başarılara imza atmış bir kuruluştur. Farklı dallarda faaliyet gösteren sporcu ve antrenörlerimiz faaliyetlerine yeni dalları ekleyerek çalışmalarına devam etmektedirler.

SORISA SPOR Kulübümüzün kurucusu Uğur Özer halen Türkiye Vücut Geliştirme ve Fitness Federasyonu Yönetim Kurulu Üyesi olarak çalışmalarına devam etmektedir.Kendisi aynı zamanda Pamukkale Üniversitesi Spor Yöneticiliği ve Antrenörlüğü mezunudur ve 2. Kademe Türkiye ve Uluslararası V.G ve Fitness Antrenörüdür. Federasyonumuz ve Milli Sporcularımızla sürekli olarak yurtdışında ülkemizi temsil etmektedir.

Bayi temsilcimiz Ümit Özer Türkiye V.G ve Fitness Federasyonu  İl Temsilcisidir, profesyonel olarak da Türkiye Atletik Fitness müsabakalarına katılmaktadır.Uluslararası Fitness antrenörüdür.

Şube koordinatörümüz ve üretim sorumlumuz Osman Turan 1. Kademe Fitness Antrenörüdür.

Şimdi de tecrübelerimizi sizinle paylaşmak için yanınızdayız.

Çilek Sporun kurucularının bizzat sporun içinden gelen kişiler olması firmamızı öteki firmalardan açık ara öne taşımaktadır. Sadece spor aletleri üreten Türkiye’nin en büyük fabrikasında ürettiğimiz hidrolik sistem fitness aletlerimiz bayan ve çocuklara en etkili şekilde hitap edecek şekilde tasarlanmakta ve sürekli olarak geliştirilmektedir.  Son olarak 2013 Nisan ayında Dünyanın en büyük Fitness firmaları ,ekipmanları ve ürünleri fuarı olan FIBO fuarına da katılabilen Türkiye’nin tek firması olmanın gururunu taşıyoruz.

Uzman antrenörlerimiz her geliştirdiğimiz aleti özel olarak denemekte ve bayanlara ve çocuklara en uygun dizaynı ayarlamaya çalışmaktadır.Bu sayede her yeni açılan Çilek Spor şubesinde kendimizi bir adım daha öne taşımaktayız.

Siz bayimiz olduktan sonra da spor ,beslenme, spor salonu işletmeciliği konularında 7-24 uzmanlarımızdan destek alabilirsiniz.Çilek Spor genel merkezinde sporla alakası olmayan personel asla çalıştırılmaz.

Sizleri de tesisisimize bekleriz... 

Etiketler

fit anne-spor bayan-spor clup-spor anne-cocuk cocuk-spor kids-spor hidrolik-fitness cardio aerobic plates pembe-beyaz çilek bayanlara özel bale halk oyunları halk oyunu cimnastik jimnastik pilates spor salonu manisa uncubozköy

Fotoğraflar

Görüşler (1)

Adimbil büdü

7 yıl önce

Yorum Ekle