Hakkımızda

Bol güneşli, berrak denizli, doğa ile iç içe, tarihi yerleri gezebileceğiniz, heyecanlı sporlar yapabileceğiniz, herkesten uzak kalabileceğiniz veya keyifli lezzetler tadabileceğiniz tam istediğiniz gibi bir tatile ne dersiniz?

Club Barbarossa size tam istediğiniz gibi bir tatil yaşatmak için en uygun yer. Büyüleyici bir gün doğumu ile sabahı yaşayabileceğiniz Bucak koyunda, denize zarif bir dokunuşla uzanan Çukurbağ yarımadasında konumlanan Club Barbarossa Hotel ve Villalarında güneşli günler hiç bitmiyor. Yazın sımsıcak, kışın canlı ve parlak günlerin keyifle birbirini takip ettiği benzersiz bir mevsime sahip Kaş’ın tadını çıkarmanız için Club Barbarossa tüm ekibiyle hizmete hazır.

İster herkesten uzak sadece doğa, deniz ve hayallerinizle tatilinizi geçirin, isterseniz tarihi zengin, alternatif sporlar cenneti Kaş ve çevresinde gönlünüzce gezip eğlenin. Kahvaltıdan sonra dilerseniz hemen denize inebilir, dilerseniz etkileyici bir manzaraya sahip havuzun keyfini çıkartabilirsiniz. Deniz kenarındaki güneşlenme teraslarımızda yeterince dinlendiğini düşünüyorsanız, kiralık kanolarımızdan birine binerek çevreyi keşfedebilirsiniz. Gölgede zaman geçirmeyi isterseniz de kendinize bir rakip bularak bilardo veya masa tenisi oynayabilirsiniz (ücretsiz). Barbarossa hız teknesiyle adalar turu yapabilirsiniz. Club Hotel Barbarossa yılın her mevsimi sizi ağırlamak için bekliyor.

Club Hotel Barbarossa’da mükemmel bir manzaraya uyanabileceğiniz odalarımızda kendinizi evinizde gibi hissedeceksiniz. Dilerseniz üzeri kapalı geniş teraslı, dilerseniz standart balkonlu odalarımızda konaklayabilirsiniz. Her odada uydu yayını, kablosuz internet erişimi ve klima vardır (süitlerimiz ve VIP odalarımız çift bağımsız klimalıdır). Istediğiniz takdirde bebek yatağı da ilave edebiliyoruz.

Her birini özenle döşediğimiz odalarımız standart kategoride 15 ile 20 metrekare genişliktedir.
Deniz Deluks odalarımız 30 ile 35 metrekare arasındadır.
Köşe Deluks odalarımız 30 ile 45 metrekare arasındadır ve jakuzilidir.
Suitlerimiz 35 ile 50 metrekare arasındadır; tümü jakuzili ve balkonludur.

Muhteşem bir ortamda, denize sıfır her birini özenle döşenmiş villalarımız sizleri bekliyor. Ailece veya arkadaş gurubu olarak arzunuza göre elleriniz sıcak sudan soğuk suya değmeden kahvaltı, öğle ve akşam yemekleriniz, 5 çayınız isterseniz havuz başınızda size sunulabilir. Tercih ederseniz kendi ızgaranızı havuz başınızda yapar, tam donanımlı mutfağınızda harikalar yaratabilirsiz. Biraz insan içine çıkalım derseniz, hemen vilallarınız yanı başında Club Barbarossa mekânları sizin. Bilardo, pinpon ve kano kullanımı, günlük iki saate kadar villa misafirlerimize ücretsiz. Arzunuza göre şoförlü özel aracınız ve sürat tekneniz kaptanı ile hemen yanı başınızda olabilir.
 
Villalarımız 8 ile 14 misafirimiz için ideal büyüklükte. Ancak bazen, 4 kişilik aileler veya kutlama yapan çiftler bile Barbarossa villarını seçebiliyor. Konaklama süresi genelde bir haftalık. Ancak bir kaç gün için bile rezervasyon yapabilirsiniz. Club Barbarossa Villa'larında kendinizi çok özel hissedeceksiniz. Her odada bagimisz uydu yayını/TV, minibar, kablosuz internet erişimi ve telefon vardır. Istediğiniz takdirde bebek yatağı da ilave edebiliyoruz. Villalarımız ile ilgili bilgi ve günlük ücretler sanal gezilerin hemen aşağısındada (villa başına gecelik tarife, 6 misafire kadar). Daha detaylı bilgi almak için bizi 0532 421 958’den arayabilirsiniz. Club Barbarossa kalitesi ve işletme anlayışı ile, size unutulmayacak bir tatil yaşatmak dileğimiz.
 
Club Hotel Barbarossa’da lezzet konusunda çok hassasız. Sadece siz değil damağınız da tatilin tadını çıkarmalı diye düşünüyoruz. Yöresel lezzetleri misafirimiz olduğunuz süre içinde size tattırmak için özen gösteriyoruz. Tazelik ve çeşit zenginliği önceliklerimiz. Taş fırınımızı bu nedenle hep canlı tutuyoruz. Gaziantepli Ustamızın elinden çıkan pide ve pizzaların kokusu bile bir başka. Mümkün olduğunca kaynağından en has malzemeleri temin ederek soframızı hazırlıyoruz. Club Hotel Barbarossa’da Şeflerimiz misafirlerimizin yüzündeki memnuniyetin eksik olmaması hatta şaşkınlıklarını görmek için işe koyuluyor her gün.
Pool Restaurant
Türkiye’nin neredeyse tüm yöresel tatlarını bulabileceğiniz zengin meze çeşitleriyle her akşam sizi ağırlamaya hazır açık büfesini Şef’in seçimi ana yemekler tamamlıyor. Tatlı büfesi de az ama öz ikramıyla her akşam sizi kendisine çekecek.

Barbarossa Taş fırın
Gaziantepli Ustamızın elinden çıkan pizza ve pidelerin dayanılmaz cazibesine karşı koymamanızı tavsiye ederiz. Ustamız pizzanızı ve pidenizi istediğiniz malzemelerle tam istediğiniz şekilde hem de dilerseniz sizinle sohbet ederek hazırlıyor.

Garden Bar

Sabahları zengin yöresel lezzetlerle bezeli bol çeşitli kahvaltı büfesi sizi Club Hotel Barbarossa'nın Garden Bar'ında karşılıyor. Ağaçların altında kokulu çiçeklerin arasında kahvaltınızı yapabilirsiniz. Akşamları da yemek öncesi içkinizi yudumlamak için yine bulunmaz bir köşe.
Mojito Beach Bar
Gün boyunca serinletici içecekler, enerjinizi tazeleyecek kokteyller ve sıcak güneşi tatlandıran dondurmalarla Beach Bar sizleri sahilde bekliyor. Öğle büfesi - ızgaralar, salata ve soğuk mezeler, meyve. Beş çayı ve kek. Yıldızların altında kokteyller.

Barbarossa Bistro, alakart (deniz kenarinda)
Çeşit çeşit iştah açıcı atıştırmalıklar, baştan çıkarıcı dondurma kupları, taze salatalar, sıcak ve soğuk içecekler sizi bekliyor. Özellikle “Barbarossa Burger”i tatmalısınız! 

Etiketler

barbarossa hotel antalya kaş otelleri kaş otel antalyada butik otel denize sıfır konaklama kaşta nerede kalınır nasıl gidilir oda fiyatları

Fotoğraflar

Görüşler (5)

Naime Foster

Great service provided by friendly employees. Close to everything since its right in the city. The room prices were very decent. Wonderful, limitless breakfast buffet with a great variety of foods that people of every nationality would enjoy. Thanks very much to everyone at hotel Phellos for making us feel comfortable.

5 yıl önce

Polat Ormancı

Simply amazing. Huge pool. Near town centre, generous breakfast and lovely helpful staff.

5 yıl önce

Deniz Öztürk

The room was clean, and ours had a nice balcony with a beautiful view of the sea. The staff was very kind and helpful (they even mailed us a small bag which we forgot in the room). open buffet breakfast (included) was good, especially considering the price of the room. this budget hotel has a great location, 1-2 mins away from the shops, restaurants and bars.

5 yıl önce

Emil D

Friendly stuff, nice rooms, good service. Quality\price very good.

5 yıl önce

Rémy Dubern

Comfortable basic rooms, nice pool, friendly staff, but the food at the restaurant is too basic and repetitive

5 yıl önce

Yorum Ekle