Hakkımızda

Dokuz Eylül Üniversitesi’ne bağlı Dokuz Eylül Üniversitesi Bölgesel Kalkınma ve İşletme Bilimleri Araştırma ve Uygulama Merkezi (DEÜBİMER) 16/07/1987 gün ve 19579 sayılı Resmi Gazete’de yayınlanan Üniversitelerde Akademik Teşkilat Yönetmeliğinin 1/5/1982 gün ve 17681 sayılı Resmi gazete ile değişik Ek Madde 1’e göre kurulmuş bir araştırma ve uygulama birimidir.

Bilimsel çalışmalar yaparak, bölgenin öncelikle ihtiyaçlarına cevap veren projeler üretmek, ihtiyaç duyulan sektörlere yönelik Ulusal ve Uluslararası düzeyde eğitimler düzenleyerek, nitelikli insan gücü yetiştirmek, böylece bireysel ve toplumsal bazda katma değer yaratarak, hem bölgesel kalkınmada, hem eğitimde; Kalite Yönetim Sistemi şartlarına uyarak ve etkinliğini sürekli iyileştirerek, yüksek kalite sağlamaktır.

Merkezimiz IS0 9000 Kalite belgesine sahip, güçlü ve deneyimli akademik kadrodan yararlanan, Üniversite Kampüs olanaklarından yararlanan, Uluslararası geçerliliği olan ön-lisans diplomaları yürüten, sektörden uzman temsilcilerle iletişim Uygulamalı mesleki eğitim veren halinde olan, proje deneyimine sahip bir birimdir.

Etiketler

dokuz eylül üniversitesi d.e.ü. bölgesel kalkınma ve işletme bilimleri araştırma ve uygulama merkezi işletme araştırma bimer

Fotoğraflar

Görüşler ()

Yorum Ekle