Hakkımızda

DA KONG Enterprise Co. Ltd  W. Y. Chao tarafından çorap örgü makinalarının üretimini gerçekleştirmek üzere 1956 yılında Tayvan’ın Chang Hwa şehrinde kurulmuştur. 1982 yılında aynı şehirdeki 25,000 m2 kapalı alanda faaliyette bulunan modern fabrikasına taşınmıştır.  

1987 yılında denim dokuma ve washing fabrikaları kurulmuş ve bu fabrikada yüksek kalitede kot kumaşı için yıkama, boyama ve sanforising prosesleri devreye almıştır.

DA KONG 200'ün üzerinde iyi yetişmiş personeliyle en iyi kalitedeki ürünleri en iyi fiyat, en düşük işletme maliyetleri ve en  iyi müşteri servisi fikriyle üretmektedir. Da Kong tarafından üretilen çorap makinaları başta Çin, Tayland, Endonezya olmak üzere dünya çapında 40 farklı ülkeye ihraç edilmektedir.

 DA KONG bu yıl kutlamakta olduğu 50 yıllık deneyimi ve 2005 yılında yakaladığı yıllık 2500 makinalık satış hacmiyle Uzakdoğu’nun en büyük çorap örgü makina üreticisidir. Dünya'da ise yaklaşık %25'lik pazar payı ile iki numaradadır.

DA KONG, Türkiye'de 2004 başında kendi ofisini açtığından beri sattığı 500'ü aşan makina ile Türkiye çorap makina pazarında %17'lik pazar payına ulaşmıştır. Türkiye pazarında Dünyaki ikincilik konumunu yakalamıştır. 

Etiketler

sanayi makina dokuma kumaş kesme dikiş iğne iplik makas bobin iplik topu

Görüşler ()

Yorum Ekle