DEĞİRMEN RESTAURANT TİRE

Hakkımızda

Bir restaurant düşünün; Tire’nin Akçaşehir köyünde. Şimdi onu aklınızda tutun. Bir pazar sabahı düşünün. Gökyüzü görmediğiniz kadar parlak, ağaçlarda çiçekler baharı selamlıyor. Bunu da tutun aklınızda. Şimdi de restaurantın içinde bir masa düşünün değirmenin çıkarttığı su sesi eşliğinde; ekmek sepetinde fırından yeni çıkmış köy ekmeği dilimleri. Bunu aklınızda tutmayın, hemen alın bıçağı elinize misket büyüklüğündeki tereyağını bırakın köy ekmeğinin üzerine. Yanına tulum peynirini katın ki hatırı kalmasın.

      Bir restaurant düşünün; Tire’nin Akçaşehir köyünde. Şimdi onu aklınızda tutun. Bir öğle üstü düşünün o da Pazar olsun mesela. Ve güneş kıştan çıkmış bedeninizi sarmalarken iyi bir yerdeyim fikrini de tutun aklınızda. Yöresel ve geleneksel meze tabakları serviste yerini aldı. Yaz aylarında kumsalda geçireceğiniz saatleri düşünüp en hafifinden mesela bol sarımsaklı ısırgan otlu ezmeden başlayın. Biraz kızartma alın yanına, biraz ovkma üstüne peynir serpilmiş, hemen yanında kaşarlı köfte. Ekmeğinizi tazelesin yanı başınızdaki garson ve siz bir meyve suyunu da ekleyin siparişe.

      Bir restaurant düşünün; Tire’nin Akçaşehir köyünde. Şimdi onu aklınızda tutun. Öğle güneşi yerini ikindi serinliğine teslim ederken bir dilek tutun aklınızda. Tabağınızda bir alabalık rokadan yapılmış gelinliğiyle beklesin buzla rakının dansının bitmesini. Yahut rezervlerinden taşan şarapların en iyisini ısmarlayın kendinize; sahi sizin seçtiğiniz bir alabalığa şarap eşlik edebilir mi? Bu soruyu aklınızda hiç tutmayın. Bırakın gurmeler bulsun bir ortasını. Siz masanızın hemen kıyısındaki değirmenin şarkısını dinleyin. Şehrin ortasında kalabalığın uğultusundan uzak, rüzgârın şiirine yakın. Ve mutlaka karadutlu lor tatlısını keşkeler arasında bırakmayın…

      Bir restaurant düşünün; Tire’nin Akçaşehir köyünde. Şimdi onu aklınızda tutun. Ve aklınıza gelen ilk soruyu kaydedin anı defterinize;İnsan kendi için neler yapabilir hayatta ve en iyisi ne olabilir? Biz yanıt defterimizle yanınızda olalım tam da o an; Değirmen Restaurant’da! Sizin için en iyisini düşündük, gelin birlikte paylaşalım haftanın her gününü mutlulukla.

Etiketler

degirmen restorant restaurant 360 derece sanal tur cekim tire

Fotoğraflar

Görüşler (5)

Burak Kahraman

Tire kofte with butter and tomato sos is very delicious. Sucuk is good but kofte is normal nothing special.

6 yıl önce

Alona Pogribnaya

It's the really good place for relaxation with family and friends.. Not too expensive and had amazing beautiful natural. There is just a one problem for go there you must have a car or rent a bus because no one vehicle go there.

6 yıl önce

Halim Kurt

weekend brunch

6 yıl önce

Derya Marquette

Wonderful! Gluten free

7 yıl önce

Kazım Kocer

Dağın yamacında, henüz bozulmamış, yaşlı yüksek ceviz ve çınar ağaçlarının altında, bir kaç bungalov'un da bulunduğu, şırıl şırıl su seslerinin kuş sesleriyle yarıştığı harika bir yer! Hizmet ve servis de iyi! Tüm benzer yerlerde olduğu gibi, ne yazık ki lavabo ve tuvaletler olduğundan çok daha fazla "sürekli" bakım ve temizlik gerektiriyor! Çok fazla kişinin kullandığı bu yerlerde işletmeciler kesinlikle çok başka bir anlayışla ilgilenmeli, gerekirse tam zamanlı ya da ara ara peryodik ilgilenen bir çalışanı bakım ve temizlik personeli olarak istihdam etmeli ve bu hizmetin de zamanında ve iyi yapıldığını mutlaka denetlemeliler! Doğa harikası bir yerde kafasını dinlemeye gelmiş insanlar bir iki liranın peşinde olmazlar! Aksine, işletmeciler bakımlı ve temiz lavabolarının tüm işletmelere en iyi ücretsiz reklam olacağını, kesinlikle kazandıracağını bilmeliler!

5 yıl önce

Yorum Ekle