Hakkımızda

1974 yılında üretimine başlayan Demma, 10.000 m2 kapalı 5.000 m2 açık toplam 15.000 m2 alana sahip; ISO 9001 uluslararası standartta yönetimi, genç, yetenekli, uzman kadrosu ve gelişmiş üretim teknolojisi ile Türk inşaat sektöründe faaliyet gösteren Türkiye' deki en büyük çelik hasır, kafes hasır ve çit üreticisidir.

Fabrikamız, Betonarme inşaatların vazgeçilmez parçası olan çelik hasırı, TS 4559, DIN 488, BS 4483, ASTM 497 ve ASTM A 185 normlarına uygun olarak üretmektedir. Yıllık kapasitesi 30.000 tondur.

Yurt içinde, Keban Barajı, Atatürk Barajı, Atatürk Havalimanı, GAP projesi, Galleria, Ataköy Emlak Bankası Konutları, Akmerkez inşaatı ve bunun gibi birçok büyük inşaat projelerine teknik uygulama ekibi ile imzasını atmıştır.

Demma Çelik Hasır Üretimi A.Ş. Türkiye'de ilk defa yumurta tavukçuluğu, çinçilya, vizon, tavşan ve kuş kafesleri, sanayi raf sistemleri, küçük yük konteynırları, gabyon ve kablo kanalları için galvanizli ve galvanizsiz olmak üzere kafes hasırı üretmektedir. Yıllık kapasitesi 3600 tondur.

Demma ayrıca yukarda sayılan ürünlere ilave olarak çit sistemlerinide portföyüne dahil etmiş ve türkiye’nin lider çit üreticisi haline gelmiştir. Yıllık kapasitesi 3.500.000 m2 dir.

Demma, yıllık üretim kapasitesinin %25-40' ını Avrupa, Rusya, Türk Cumhuriyetleri, Arap ve Afrika ülkelerine ihraç ederek bu sektörün önde gelen firmalarından biri olmuştur. Demma imalat ve yönetim üniteleri aynı adreste bulunup başka bir yerde şubesi yoktur. Türkiye genelinde, şirketimizin imal ettiği ürünlerin satış ve pazarlamasını yapan yurt içi ve yurt dışında 50' ye yakın yetkili bayisi vardır.

Demma, üretim kalitesi, malzeme teslimindeki dakikliği ve en önemlisi müşteri memnuniyetine gösterdiği hassasiyeti ile şu anda Türkiye’de kendi sektöründeki lider çelik hasır, kafes hasırı ve çit üreticisi konumundadır.

Etiketler

celik çit Thermoplastic panel kafes sehpa etriye çit-hasiri

Görüşler ()

Yorum Ekle