Hakkımızda

Vizyonumuz; çok fonksiyonlu metal mutfak aksesuarlarıyla herkesin yaşam tarzını iyiye ve rahata doğru değiştirmektir.

Misyonumuz; yaratıcı çözümler ve kaliteli malzemelerle mutfaklarınızı farklı kılmaktır.

Amacımız; en uygun fiyata en üstün kaliteyi sunmaktır.

Hedefimiz; pazarda büyüyerek setördeki lider ve lokomotif marka olarak sürekli olmaktır.

Şirketimiz kurulduğu ilk günden beri kalite olgusuna hep önem vermiştir. Kaliteye gösterdiğimiz bu yakınlık, siz değerli müşterilerimize en iyi ürünleri sunabilmek için bir amaçtır. Her geçen gün teknolojinin tüm gücünden yararlanarak, yatırımlarımızı ürünlerimizin kalitesinin arttrılması için sürdürüyoruz. Bu yolda firmamız, ürün belgelendirme için tüm başvuruları yapmıştır.

Tüm ürünlerimiz 2 yıl garanti kapsamındadır.

Ürünlerimizdeki kaplama kendi tesislerimizdeki banyolarda olup, mat bakır, parlak bakır, mat nikel, parlak nikel ve krom olmak üzere 5 kat kaplama yapılmaktadır.

Elektrostatik toz boyalı ürünlerimiz, boya işlemine girmeden önce metalin üstü korozyon önleyici tabakayla kaplanır. Bu sayede satın aldığınız ürünler uzun yıllar yeni gibi kalır.

İmalatımızın kapasitesi her geçen gün makina ve nitelikli personel yatırımıyla artmaktadır. Bu nedenle taleplerinizin miktarı her ne olursa olsun en kısa sürede karşılanmaktadır.

Ürünlerimiz siz değerli müşterilerimize çok geniş bir pazarlama ağıyla ulaştırılmaktadır. Firmamız, yeni bayilikler verme ve ürünlerimizi tanıtmak için yurtiçi ve yurtdışı fuarlara katılmaktadır.

Katıldığımız fuarlar: INTERMOB 2006 ve IFEX 2007. Detaylı bilgi ve fuar resimleri için tıklayınız...

Firmamız, disiplinli imalat, düzgün kalite kontrol ve dürüst pazarlama-satış sayesinde Türkiye' nin yanısıra Kıbrıs, Ortadoğu Ülkeleri, Türki Cumhuriyetleri, Kuzey Afrika ve Rusya pazarlarında söz sahibi olmaya başlamıştır.

AR-GE çalışmalarıyla yaratıcılığımızı geliştirip, günlük ihtiyaçlarınızı en pratik biçimde karşılamak için yeni tasarımlar üzerinde çalışmaktayız

Etiketler

demodek mobilya modeko 2010 360 derece sanal tur tour dekorasyon

Fotoğraflar

Görüşler ()

Yorum Ekle