Hakkımızda

2009 yılı gelinlik modasında basenlere kadar inen büstiyerler, hareketli etekler ve uçuşan kumaşlarla daha rahat gelinlikler ön planda olup. Yeni sezon modellerinin tasarımı sırasında dünyadaki trendi yakından takip ederek İtalya'dan getirilen kumaşlar ve taşlarla çok özel 125 parçalık koleksiyon hazırlanılmış bu kolleksiyonun 30 parçasını ise İtalyan tasarımcı Catia Bosica tarafından çok özel kumaşlardan oluşturulmuştur.

İtalyan tasarımcı Catia “Ülkem dünya modasına yön veren bir ülke konumundadır. DreamON’la beraber Gaziantep’te üretimi yapılan gelinlikler İtalya’da 153 butikte yer almaktadır. Bu başarı DreamON’un tasarım, dikiş ve işine gösterdiği itina sayesinde ortaya çıkmaktadır.”
Bu yılki DreamOn kolleksiyon konsepti ''romantizm esintileri'' olarak adlandırılmış ve gelinlik modellerine, aşk filmlerindeki bayan karakterlerin adlarından ve filmlerinden esinlenerek tasarlanarak bu kahramanların adları Rüzgar Gibi Geçti’den “Scarlet”, Pretty Woman filminden “Vivian”, Romeo ve Juliet’ten “Juliet” gibi konulmuştur.

2004 yılında İtalyan danışman Luigi Bertorelli tavsiyesiyle yurtiçi toptan pazarlama ağını oluşturmaya başladıklarını ve dört yıl gibi kısa bir zamanda yurt içinde 43 ilde 113 satış noktasına ve 4 franchising rakamına ulaşmış olan firma, bugün aralarında Paris, Milano, New York gibi dünya moda başkentlerinin de yer aldığı 20 ülkeye ihracat yapmakta, İtalya'da ise 153 butikte DreamOn markasıyla Gaziantep'te üretilen gelinliklerin satışı gerçekleştirilmektedir. Aynı zamanda DreamOn markasıyla bu yıl Milano'daki Si Sposa İtaly Fuarı'na, Paris'teki Mode & Marriage Fuarı'na, Essen'deki Modatex Fuarı'na katılan tek Türk gelinlik firması unvanını taşımaktadır.

Etiketler

dreamon moda gaziantep gelinlik abiye

Görüşler ()

Yorum Ekle