Mekan 360

DSİ BÖLGE MÜDÜRLÜĞÜ ŞANLIURFA

Hakkımızda

Bölge Müdürlüğümüz Şanlıurfa ili merkezinde 99 dekarlık bir saha üzerine yerleşmiştir. Bu alanda bölge idare binası, misafirhane, konferans salonu, 93 adet dubleks lojman, kantin binası, ısıtma ve soğutma merkezleri ile kapalı otopark bulunmaktadır.

Bölge merkez teşkilatımız 2 adet Bölge Müdür Yardımcılığı, 12 adet Şube Müdürlüğü ile Sivil Savunma Uzmanlığından ibarettir.

Taşra Şube Müdürlükleri de Şanlıurfa il sınırları içinde bulunmaktadır. 150 dekarlık arazide kurulmuş bulunan 151. Şube Müdürlüğü, XV-16 Sondaj Şube Müdürlüğü, Şanlıurfa Ovaları Şube Müdürlüğü ve Makine İmalat ve Donatım Şube Müdürlüğü binalarından başka bu sahada ayrıca, 1 adet merkez atölye, 1 adet yardımcı atölye, 1 adet sondaj atölye, 1 adet akaryakıt istasyonu, 1 adet yıkama-yağlama, 12 adet ambar binaları ile ısıtma merkezi bulunmaktadır. 800 ha alana kurulu 152. Şube Müdürlüğü tesisleri içerisinde 1 adet idari bina, 3 adet Başmühendislik binası, 1 adet misafirhane, 1 adet yemekhane, 1 adet lokal, 250 adet lojman, 2 adet İlköğretim Okulu binası, 1 adet Lise binası, 1 adet market, 3 adet ambar, 4 adet atölye, 1 adet akaryakıt istasyonu, 1 adet ısıtma merkezi ve balık üretim tesisi inkübasyon binaları bulunmaktadır.

Etiketler

dsi devlet su işleri hizmet şanlıurfa kamusal 15. bölge 360 vr sanal tur viar turkey video virtual tour turkey mekan360 mekan

Görüşler ()

Yorum Ekle