Hakkımızda

DURUCAM GRUP uzun yıllardır cam sektöründe edindiğimiz bilgi, beceri, birikim ve tecrübenin sonucunda oluşan bir markadır.
Son derece hashas ve titizlikle ürettiğimiz ürünlerimizde yüksek kalite anlayışı daima üstün olmuştur. Firmamız koşulsuz müşteri memnuniyeti, kaliteli ürün ve üstün hizmet anlayışıyla üretteği CAM LAVABO ve CAM DEKOR ürünlerini siz değerli müşterilerine toptan veya perakende olarak değişik ölçü, model ve renklerde sunmaktadır.

Üretim tesisimize Cam İşleme, rodaj, bizote, kumlama, cnc, delik delme, formalı rodaj ve bizote, cam yıkama ve cam boyama makinalarınıda dahil ederek CAM İŞLEME hizmetini siz değerli müşterilerimizin tüm ihtiyaç ve beklentilerine cevap verecek şekilde eksiksiz olarak tasarladık. Konusunda uzman kadromuz ve profesyonel ekipmanlarımızla zamanında ve sorunsuz hizmet sunmaktayız.

Ar-ge hiç bitmez sloganıyla çalışmalarını sürdüren DURUCAM GRUP siz değerli müşterilerine Dünya standartlarında CAM LAVABO ve CAM DEKOR ürünlerini sunmaya devam edecektir.

DURUCAM GRUP Sektörde oluşan eksiklikleri gidermenin, hedeflediği kalite ve hizmet ivmesini kazanmanın haklı gururunu yaşamaktadır...

İnsanın dostu doğa,
Doğanın dostu cam,
Camın ustası DURUCAM GRUP...

Etiketler

cam-lavabo durucam sehpalar bankolar işleme mutfak

Görüşler ()

Yorum Ekle