ERA PALACE BATUM

Hakkımızda

Karadeniz Kıyısında bulunan güzeller güzeli şehir olan Batum misafire kendisini kolayca sevdiriyor. Deniz, manolya ve akasya kokulu şehir yılın her döneminde çekici ve iç açıcıdır. Batum’a iş gezisi yapmayı veya tatilinizi geçirmeyi planlamaktayısanız Oteli konaklamanız için en iyi seçiminizdir. 8 katlı Otelimizde her türlü komforla donatımlı olan 4 çeşit toplam olarak 39 odası bulunmaktadır.
Otelimiz şehrin merkezinde, ana cadderinin birisinde bulunmakta, bu isa misafirlerimize şehrin her noktasına kolayca ulaşma imkanı sağlamaktadır. Otelimizin etrafında ve yakınında bir sürü ticari ve eğlence merkezi faaliyet göstermektedir. Araba ila birkaç dakikalık mesafede Batum Uluslararası Havaalanına, Ticari Merkezlerine varmanız mümkün. Era Palace’dan yürüyerek giderseniz beş dakika sonra Batum Bulvari geçerek deniz kıyısına ulaşırsınız.
Batum’da ve otelimizde geçirdiğiniz günler hakkında en iyi hatıraların oluşması adına Era Palace’da size en yüksek düzeyde servis sunulmaktadır.
Era Palace’da kendinizi komforda hissedersiniz.

 

 

 

 

Etiketler

georgia otel restourant yeme içme sağlık spor dinlenme konaklama aktivite eğlence bar pub yemek sauna salon fitness health sports fun hotel activity eating drinking batiting batumi

Fotoğraflar

Görüşler (5)

Tako Birbichadze

Clean, good location but poor breakfast

5 yıl önce

Slava Kramarov

Even though this hotel advertises itself as a 4 star property, it feels more like a 3 star. There is no safe in room, and there is no coffee maker or teakettle in the room.

5 yıl önce

Nika Tark

A/C is very loud , no safe in room , the longer i stayed here the worse it all got , pool is very small so you have to book it beforehead and only for an hour , breakfast is averange and sometimes there is a tasty cake but its rare , room cleaning is late compared to other hotels of that price , in the end i can say that its not worth staying here better add some more and go to sheraton or radisson

5 yıl önce

levan sherozia

Not up to standards, there was a scorpion and other bugs in the room. The shampoo and soap were mediocre and the pool smelled like chlorine.

5 yıl önce

zurab khabelashvili

Convenient location, close to sea, shops and dining, roms are lagre and clean, staff are excelent, Ms Kristi, Ms Megi and Ms Tako at reception were very helpful!

5 yıl önce

Yorum Ekle