Hakkımızda

1996 yılında kurulan Erse Kablo kaliteden ödün vermeyen, gelişime açık, müşteri odaklı yaklaşımı ile rekabet gücü yüksek, çevreye duyarlı, güvenilir ve çözüm ortaklarımız için katma değer yaratan öncü kablo üreticileri arasında yer almaktadır.

Üretimimiz 8000 m2 si kapalı olmak üzere toplam 12000 m2 alana sahip modern tesisimizde ulusal ve uluslararası standartlar esas alınarak yapılmaktadır. Toplam kalite anlayışını benimseyen ve müşteri odaklı şirket kültürüne sahip firmamız toplam kalite yönetiminin bir takım çalışması olduğunun bilincindedir ve bu anlamda üst yönetimden en alt birimdeki çalışanına, tedarikçilerine kadar bu anlayışı benimsemiştir.

Erse Kablo coaxial kablo, sinyal-kontrol kabloları, veri iletişim kabloları, halojensiz yangına dayanıklı kablolar, haberleşme kabloları, harmonize kablolar, enstrüman kabloları, silikon kablolar, gemi tipi kablolar ve her tip özel kabloları kendi bünyesinde üreterek geniş bir ürün yelpazesi ile kablo sektöründe aktif bir rol oynamaktadır. Ulusal ve uluslararası standartlara göre üretilen ürünlerin yanı sıra, özel müşteri şartnameleri ve isteklerine göre de üretim yapılabilmektedir. Ürünler, üretimin her aşamasında ve özellikle son kontroller sırasında kendi bünyemizde modern test cihazları kullanılarak titizlikle test edilir.

Kaliteye ve kalitenin sürekliliğine büyük önem veren firmamız tüm organizasyonlarında uygulamayı prensip edindiği ISO 9001:2008 Kalite Yönetim Sistemi NQA ve VDE tarafından belgelendirilmiştir. Almış olduğumuz “VDE, GOST-R, YANGIN SERTİFİKASI (RUSYA), TÜRKLOYDU, RINA, BV, LR, RoHS, TSEK, ve TSE” belgeleri firmamıza ve üretimimize gösterilen güvenin destekleyici unsurlarıdır.

Yurtiçi piyasada lider konumunu yer aldığı birçok büyük projeyle pekiştiren Erse Kablo yurtdışı piyasalarda da gerek kalite gerek müşteri odaklı yaklaşımıyla rekabetçi bir rol oynamaktadır. İhracatta benimsediğimiz temel nokta kendi markamızla katma değeri yüksek ürünler ile müşteri taleplerine en kısa sürede cevap vererek global pazarlarda rekabetçi olmaktır. İhracat yaptığımız ülkelerin başında İngiltere, Almanya, Avusturya, Macaristan, Romanya, Bulgaristan, Litvanya, Rusya, Gürcistan, Kazakistan, Mısır, İsrail, Irak, Ürdün, Katar ve Kuveyt yer almaktadır.

Müşteri taleplerinin erken tanımlanması ve müşteri tatmini odaklı bir üretim - çözüm sistemi kurmak için AR-GE departmanımız sürekli genişleyen bir vizyonla çalışmaktadır. Erse Kablo güvenilir ve kaliteli ürünlerini koşulsuz müşteri memnuniyeti ile birleştirerek müşterilerinin değer verdiği ve vazgeçemediği bir marka olmuştur.

Erse Kablo olarak ürünlerimizi tercih eden müşterilerimize markamızı destekledikleri için teşekkür eder hazırlamış olduğumuz kataloğumuzun sektörümüz adına yol gösterici bir kaynak olmasını temenni ederiz.

Etiketler

erse kablo gemi yapı insaa sanal tur derece 360 mekan mekan360

Görüşler ()

Yorum Ekle