ESSİ GÜZELLİK VE EĞİTİM MRK (GAZİEMİR)

Hakkımızda

Güzellik ve Estetik sektöründe dünyadaki sektörel gelişimleri takip ederek bilinçli, standart ve kaliteli hizmet üretmek, sektöre üst seviyede eğitimli elemanlar yetiştirmek en önemli misyonumuzdur.ESSİ ismini Türkiye ve Dünyada yaymak ise,misyonlarımızdan biri.ESSİ Franchise ile siz de bir ESSİ şubesi olabilir,ESSİ'nin desteğini ve tecrübesini yanınızda hissedebilirsiniz.

 ESSİ Estetisyenlik ve Güzellik Uzmanlığı Kursu sürekli olarak yenilenerek öğrencilerine sadece bilinen hizmetlerin değil,yeni gelişmelerin de eğitimini vermeyi ve farklılık yaratmayı prensip edinmiştir.ESSİ ayrıcalığı ile diplomalarını alan öğrencilerimiz,deneyimli uzmanlar tarafından eğitilmiş olmanın da ayrıcalığını yaşarlar.

Güzellik ve estetik sektöründe kazandığı tecrübe ve kabul gören başarılı bir sistemi Türkiye, Avrupa ve komşu ülkeler başta olmak üzere tüm Dünya' da şubeler kurarak ESSİ ' yi Dünya markası yapmaktır. 

ESSİ bir dünya markası olma yolunda ilerlerken,son teknolojik gelişmelerin sıkı takipçisi olmanın bu anlamdaki önemini bilerek yol alır.Sektörel gelişmeleri katıldığımız ulusal ve uluslararası fuarlar ve AR-GE çalışmalarıyla takip ederiz.

Müşterilerimizin beklentilerini analiz eder,çalışmalarımızda onların fikirlerine de önem veririz.Çalışmanın ve başarının en doğru kaynağının insan olduğu prensibiyle hareket etmek ESSİ'nin önemli kurallarından biridir.Vizyonumuzu geniş tutmak ve bir dünya markası olma yolunda ilerlemek öncelikli prensibimizdir. 

Etiketler

essi guzellik merkez 360 derece sanal tur gaziemir

Fotoğraflar

Görüşler (0)

Yorum Ekle