Hakkımızda

Otelimizde , 2 adet büyükler için, 2 adet çocuklar için yüzme havuzu bulunmaktadır. Spor aktivitesi olarak, tenis kortumuz , fitness center, masa tenisi ,bilardo ,sağlık için; türk hamamı ve saunamız, çocuklar için oyun parkımız ve oyun odalarımız ayrıca internet cafemiz bulunmaktadır. Profesyonel otel kadromuz ile sizlere unutulmaz bir tatil imkanı sunmaktan büyük mutluluk duyarız.

Otelimizde açık ve kapalı olmak üzere 2 adet restaurant bulunmaktadır. Kapalı restaurantımız 150 kişi kapasitelidir. Sabah 07:30 akşam 02:00 saatleri arasında , sabah kahvaltısı açık büfe, öğle ve akşam yemeği alacart olarak verilmektedir.

Havuz kenarında 450 kişilik açık restaurantımız bulunmaktadır.Sabah 07:30 akşam 02:00 saatleri arasında pool bar alacart restaurant olarak hizmet vermektedir.

Ayrıca odalarımızda modern şekilde hazırlanmış 45 m2 ‘lik odalarımızda; Uydu TV, Mini Bar, Safe, Split Klima, Telefon, Banyo, Saç Kurutma Makinesi,Su Isıtıcısı,Ekmek Kızartma Makinesı,Ocak, ayrıca her odada yiyecek içecek servis takımı ve gerekli mutfak eşyaları bulunmaktadır.

Etiketler

otel alanyada apart 360 sanal tur virtual tour mekan360 garden flower

Fotoğraflar

Görüşler (5)

Samir Mairif

Suitable for families with kids ,you will find that the B block is newer than the A block.

6 yıl önce

sheraz ahmad

Nice place to spend holidays

5 yıl önce

Lena Karlssen

It is one of the place I stayed before we bought the house. I loved the area so we bought our house here around. these aparts are really nice, central, close to the beach and our favourite place in town Lush Restaurant and Karaoke Bar

9 yıl önce

Haris Iftikhar

The advertisement on website and during booking showed full facilities open but only quarter of facilities open. Also cleaning is less than adequate

6 yıl önce

Aydın Düzgün

Good

5 yıl önce

Yorum Ekle