Hakkımızda

Kendinizi müziğin temposuna kaptırıp, vücudunuzun sınırlarını zorlamak... Dakikalarca süren bir egzersizin sonrasında sırtınızdan süzülen terin, terle birlikte akıp giden stresinizin keyfine varmak...
 
Vizyonumuz,
Yüksek ve kaliteli standartlarda oluşturduğu alanda yapılan uygulama ve farklı sistemi ile Manisaya sunduğu hizmetlerin garantisini kendi adında taşıyan ve bu hizmetlerin bireylerin başarı hikayelerine dönüşmesinde öncülük eden; antrenörü, çalışanı ve tüm imkanları ile Manisa da spor ve sağlık alanında sürekli cazibe merkezi olarak tercih edilen bir kulüp olmak…
 
Misyonumuz,
Manisa'da, spor - sağlık bilimleri ışığında ülkesi ve insanlık için çalışan, sevgi ve hoşgörü köprülerini egzersiz, spor, değişim ve başarı köprüleriyle kuran, eğlenceyle sporun iç içe olduğu bu özel yaşam alanında tüm üyeleriyle farklılığı yaratmak ve yaşatmak. 
 
Sağlığını korumak ve dengeli bir yaşam sürmek isteyen bireylerin düzenli spor yapmaları gerekir. Fakat stresli iş yaşamı günlük koşuşturmalardan doğan zamansızlık spora tanınması gereken önceliği geri sıralara atar. FOREVER ile disiplinli bir şekilde, uzman Eğitmenlerin bilinçli çalıştırmalarıyla kısa zamanda, hem formda kalmayı hem de sağlığınızı korumayı kolaylaştıracaksınız.
 
FOREVER’ da herkese, genel sağlık durumu ve fiziksel özelliklerine uygun programlar belirlenmektedir. Bu yüzden bir gözetmenin varlığında egzersizlerinizi yaparsınız. Günün yorgunluğuyla gidilen FOREVER GYM FITNESS HEALTH CLUB da yapılan egzersizle, bir yandan bedenin rahatlaması sağlanarak, diğer yandan da ruhunuzu dinlendireceksiniz. Ertesi güne pozitif ve sağlıklı bir bedenle başlamak için düzenli fiziksel aktivite tavsiyelerimizi sizlere sunuyoruz.

Etiketler

manisa spor saglık fitness yoga personaltraning

Görüşler ()

Yorum Ekle