Hakkımızda

Gazimer Mermer; 1992’den bu yana kendini geliştirmeyi başarmış, sahip olduğu tecrübeyi üretim teknolojileri ve ürün çeşitliliği ile birleştirerek sektörde adını duyurmuş bir marka haline gelmiştir.
Mermer işleme atölyesi olarak ticari hayatına başlayan Gazimer Mermer, sektördeki talep ve yeniliklerle birlikte 1996 yılında Çimstone Ana Bayiliğini almış ve üretim kapasitesini bu yönde arttırmıştır.
Modern anlayış ve üstün hizmet ilkesini benimseyen firmamız 2005 yılında yeni üretim binasıyla birlikte makine parkurunu İtalyan teknolojisi ile yenilemiştir.
Kaliteyi ve koşulsuz müşteri memnuniyetini kendine ilke edinen firmamız, çağdaş yönetim tekniklerine uygun olarak organizasyonunu şekillendirmiş ve 2007 yılında ISO 9001 Kalite Yönetim Sistemi belgesini almaya hak kazanmıştır.
Sektördeki yeni trendleri takip eden firmamız 2009 yılında akrilik masif yüzey malzemesi olan ve oldukça geniş bir kullanım alanına sahip Getaart Akrilik malzemenin Yetkili Uygulayıcı Bayisi olmuştur. 
Arttırdığı üretim potansiyeli ve ürün çeşitliliği ile seri üretim yapabilen firmamız, her geçen gün büyüyerek yoluna devam etmektedir.

Etiketler

gazimer cimstone modeko 2010 fuar 360 derece sanal tur buro yan malzemeleri ev mobilyalari

Fotoğraflar

Görüşler ()

Yorum Ekle