Hakkımızda

Faaliyet Alanlarımız

Has Otomotiv, eğitimli - uzman satış ve satış sonrası kadrosuyla her zaman müşterilerinin yanında...

Satış

Mercedes-Benz sahibi olmak isteyenler Has Otomotiv ile görüşmeden karar vermiyor. Çünkü onlar Has Otomotiv'e güveniyor. Has Otomotiv uzman satış ve satış sonrası kadrosu ile müşterileri büyük bir ailedir.

Mercedes-Benz Service

Servis noktalarımızda kullanılan test makine ve ekipmanları teknolojinin en son ürünleri olup, servis noktalarında mekanik, elektrik, elektronik, kaporta ve boya hizmetlerini Mercedes-Benz Bayii kalitesiyle sunmaktayız.

Orijinal Yedek Parça

Ambalajı, özel bir hologram ile güvence altına alınan Mercedes-Benz orijinal yedek parçaları, aracınızdan en yüksek performansı almanızı sağlar. Zor koşullara uzun süre dayanma kapasitesi, malzeme ve işçilik kalitesi, aşınma oranı, montaj uyumu, parça ömrü gibi kriterler, Mercedes-Benz orijinal yedek parçalarını eşsiz kılan önemli özelliklerdir. Mercedes-Benz, orijinal yedek parçaların üretimini son teknolojinin kullanıldığı kalite testlerinden geçirerek araçların yüksek performansını yıllarca korumayı hedeflemektedir. Mercedes-Benz Türk, Daimler AG bağlantılı lojistik altyapısı ile Mercedes-Benz araçlarının orijinal yedek parçalarını en kısa sürede temin etmekte ve Türkiye çapında hizmet veren bayi ve yetkili servislerine ulaştırmaktadır.

İlkelerimiz

Has Otomotiv Satış ve Satış Sonrası Hizmet ağı, parolamız “Memnuniyetiniz” ilkesiyle farklı ve yeni projeler geliştirmekte ve müşterilerinin hizmetine sunmaktadır. Genç ve dinamik kadromuz, kaliteli hizmet anlayışımızla müşterilerimizin daima yanındayız.

Etiketler

has istanbul otomotiv avcılar fuarı

Fotoğraflar

Görüşler (5)

Emmanuel Nyamekye Frimpong

Good Services

6 yıl önce

Murat Ardacoşkun

En eski mercedes benz bayii ve servislerinden bir tanesi. Yedek parça da gökhan bey çok ilgili ve yardımcı olur gidince bir çayını için mutlaka.

5 yıl önce

Huseyin Kapan

Çok berbat sisteminiz var benim araç parçaları 3 hafta oldu da almamışsınız araç üç haftadır yatıyor orada parçalar günlük tek tek geliyor bu araç ticari zararımı kim karşılayacak işi almadan önce 2 haftada teslim ederiz demişlerdi 3 hafta oldu araç henüz hiç bişey yapılmamış

5 yıl önce

Hakan Batuhan

Rezil bir firma insanların ekmekleri ile oynayan bir sürü patron yal a Ka si müdürü dolu

5 yıl önce

coşar karabulut

Arızalı denilen otomatik kapıyı temizleme spreyi kullanarak kendim onardım has otomotiv benden 3.000 TL istemişti

5 yıl önce

Yorum Ekle