Hakkımızda

Hizmet sektöründeki kalite çıtasını her geçen gün yükselten ve sektöre farklı bakış açısından bakmayı ilke haline getiren İLBE ŞİRKETLER GRUBU nun temelleri 2002 yılında atıldı.

Kuruluşundan itibaren insana yakışır modern hizmetler sunmuş ve yatırımlar yapmıştır. İLBE ŞİRKETLER GRUBU olarak bu sektör içinde var olmanın ve hizmetlerinden dolayı müşteri memnuniyetiyle birlikte sonsuz güvenin haklı gururunu yaşıyoruz.

Temizlik, Güvenlik, üretim destek hizmetleri , lojistik ve gazlı amortisör iş kollarında faaliyet gösteren kuruluşlarımız, sizlerin iltifatı ve memnuniyeti ile her geçen gün hızla büyüyerek sürekli yeni hedeflere doğru yol almaktadır.

Kurumsal kimliğimizi ve vizyonumuzu temsil eden profesyonel bilinçli personele yaptığımız yatırımlar gerek düşünce, gerekse hizmet kalitesi yönünde diğer şirketlerden bizi ayıran en önemli yatırım kalemlerimizden birini teşkil etmektedir.

SON OLARAK ;

Müşteri tarafından arzulanan hizmetleri, çağdaş ve kurumsal bir şirket anlayışı içinde en üst standartlarda sağlayan, müşteriler ile karşılıklı güvence ve bağlılığa dolayı ilişkiler kuran, sosyal sorumluluk iş ve çalışma etiği kurallarına saygılı, değişime ve gelişme açık kalite yöntem sistemi ile kaliteli hizmet süren, hizmet kalite anlayışı sıfır hata ile en uygun ücret öngören iş ve meslek standartlarına uyumlu personel ile müşterilerinin çalışma ve yaşam ortamını, kurumsal ve kişisel değerlerini mal ve can varlıklarını koruyan, deneyimli, profesyonel yöneticiler, çalışanları ve kurumsal yapısı ile hizmet sektöründe iddialı ve atılımcı, güvenilir seçkin, çağdaş sistemin örnek ve öncüsü bir şirkettir

Etiketler

ilbe sirketler grubu modeko fuar 360 derece sanal tur tour

Fotoğraflar

Görüşler ()

Yorum Ekle