Hakkımızda

TARİHÇEMİZ

1999 yılında özel ders ofisi olarak eğitim faaliyetlerine başlayan kurumumuz, 1999-2011 yılları arasında öğrencilerinin başarıları, eğitim kalitesi, öğrenci odaklı çalışmaları ile butik dershaneciliğe yeni bir tanım getirmiştir. 2011 yılından beri Antalya’nın merkezinde, yeni konseptiyle çalışmalarına İLGİN EĞİTİM KURUMLARI adı altında devam etmektedir.

İLGİN EĞİTİM KURUMU
geçmişten günümüze gelen, deneyim ve başarılarıyla öğrencisine sınav yolculuğu süresince eşlik eden, bu yolculuğu rahat ve verimli bir şekilde tamamlaması için yol arkadaşlığı yapan bir kurumdur.

Öğrencilerimizin bilgi birikimlerini yükseltip, test tekniklerini geliştirerek girmiş oldukları sınavlarda en üst düzeyde başarıyı yakalamaları kurum olarak garantimiz altındadır.

İLGİN EĞİTİM KURUMUNDA
her öğrenci özeldir ve her öğrenciye özel ilgi gösterilir. Kurumumuzda kişiye özel eğitimin ne kadar gerekli ve etkili olduğunun farkına varırsınız.

İLGİN EĞİTİM KURUMU
öğrencileri kalabalık sınıf atmosferinden kurtarır ve öğrencinin kendini en iyi ifade edebileceği ortamı hazırlar.

MİSYONUMUZ
Yaşamdaki değişimlere kolay uyum sağlayabilen eğitim ve birikimi yakalamış insanlar yetiştirmek ve öğrencilerinin sahip olduğu yetenekleri ortaya çıkaran, geliştiren; akademik başarısını yükselten, çalışmaları referans gösterilen, etkin öncü bir kurum olmaktır.

VİZYONUMUZ
Geleceklerini oluşturma yolunda İLGİN EĞİTİM KURUMUNU seçen gençlere hedefledikleri başarıyı elde etmelerini sağlamaktır.

Bu hazırlık sürecinde başarıyı hedeflemenin yanı sıra her gencin içinde, onun özgür, çok yönlü ve bütün bir birey olarak yetişmesini sağlayacak değerler olduğunu biliyoruz. Değerlerin tamamını ona kazandırmanın yanında, topluma yararlı olmayı hedefleyen bir kişiliği oluşturacak donanımı da vermek hedefimizdir.

Toplumların mutluluğunu sağlamanın, cehaleti ortadan kaldırmanın ve demokratik bir toplum yaratmanın ancak kendi bireylerince sağlanabileceğine; bu nedenle de insan için gösterilecek en önemli çabanın eğitim olduğuna inanıyoruz.

FARKIMIZ;

1-2 ve 3 kişilik sınıflarda eğitim,
Her biri kendi branşında deneyimli öğretmenler,
Okul sınavları öncesi öğrencinin okul eğitimine yönelik destek,
Düzenli tarama ve deneme sınavları,
Profesyonel eğitim koçluğu,
Öğrencilerimizin bireysel çalışmaları için uygun ve nezih bir ortam,
Her öğrenciye ayrı ayrı ders programı hazırlayarak öğrencileri sabit program sıkıntısından kurtarma.

Etiketler

antalyada nerede özel ilgili dershane butik en üst düzeyde eğitim koçluğu ilgin test teknikleri öğrenci sınıf muratpaşada ders lgs lys sbs ales ygs hazırlık okul desteği

Fotoğraflar

Görüşler ()

Yorum Ekle