İNFİNİTİ AUTOSHOW 2010

Hakkımızda

Yolculuğumuza başladığımızda vizyonumuz, diğer sürücülerden oldukça farklı bir sürücü kitlesi için tamamen farklı bir otomobil yaratmaktı. Fiziksel yapısının da ötesinde bir anlam taşıyan otomobiller yaratmak üzere radikal tasarımı yenilikçi ve girişimci teknolojiyle harmanlayarak sıradan olanı sıra dışı hale getirmek istedik.

Vizyonumuzu gerçekleştirmek üzere çalışırken zengin mirasımızdan özellikle de zarafet ve canlı duyguların çokça yer bulduğu bir konsept olan ve “Adeyaka” olarak bilinen Japon estetik anlayışından faydalandık ve bu anlayışı modern, ilerici lükslük ile bütünleştirdik. Bu tasarım felsefesine “Zarif Güç” adını verdik.

“Her şey tek bir çizgiyle başlar”

Bu sözler, güçlü tasarım stilimizi geliştirmemiz ve bu stili yeni ve güçlü bir otomobil tasarımına dönüştürmemiz konusunda bize yardımcı olan Tasarım Direktörü Shiro Nakamura’ya ait. Her çizginin özel ve önemli bir anlam taşıdığı Japon kaligrafisi üzerinde çalışırken güzelliği sadelikte bulmak üzere yola çıktık. Tasarım sonucunda muhteşem bir ürün ortaya çıktı, stiller hareketli bir zarafet formuna dönüştü ve canlı renkler bakan tüm gözleri büyüledi.

Tasarımlarımızı sıradan mekanik ürünler değil gerçek hayatın birer parçası olacak ürünler yaratmak için gerçekleştirdik. Duygusal olarak bizimle aynı vizyonu paylaşan sürücülere ödül gibi muhteşem sürüş deneyimleri sunmak üzere yola koyulduk.

Adeyaka hakkında daha fazla bilgi edinin.

Etiketler

oto auto fuar fair mekan360 360 sanal tur otomotiv

Görüşler ()

Yorum Ekle