İSTANBUL BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ EMİTT İSTANBUL 2011

Hakkımızda

İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin sağlık ve sosyal hizmet alanında yaşlılara, özürlülere,sokak çocuklarına ve kadınlara yönelik sunulan hizmetleri Sağlık A.Ş. tarafındanyürütülmektedir. Bu projeler kapsamında sosyal güvencesi olmayan İstanbullulara SağlıkDaire Başkanlığı bünyesinde ücretsiz olarak sağlık ve sosyal hizmetler sunulmaktadır. SağlıkA.Ş., yalnızca ihtiyaç sahiplerinin değil, kentteki her bireyin sıkıntıları ile ilgilenmektedir.İstanbul Büyükşehir Belediyesi Sağlık A.Ş.; hizmetlerini kentteki bireylerin tümüne kapsamlıve kolay bir şekilde ulaştırabilmek, insanların sağlık, sosyal ve ruhsal bütünlüğüne katkısağlayabilmek, ihtiyaç duyan kesime sağlık ve sosyal hizmet alanında gerekli koordinasyonve yönlendirmeleri yapabilmek ve her an, her yerde, herkesin hizmetinde olan bir Sağlık A.Ş.kimliği kazanabilmek için çıktığı yolda inanç ve kararlılıkla ilerlemektedir.

MİSYONUMUZ
Halkımızın sağlık ve sosyal hizmetler alanındaki her türlü ihtiyacına cevap verecek altyapı veorganizasyonları; kurmak, işletmek ve desteklemek.Sağlıklı yaşam ve sağlıklı çevre için; proje destek ve danışmanlık hizmetlerini yürütmek, bukonularda yetişmiş personel temin etmek. Verimlilik ve karlılıkla doğru yönetim sergilemek,karımızı sosyal projelere dönüştürmek.

ViZYONUMUZ
Toplam kalite anlayışıyla, toplumumuzun ve bireylerimizin sağlık standartlarını ve yaşamkalitesini yükseltirken, AB’ye giden yolda, sağlık ve sosyal hizmetler sektöründe lider kurumolmanın verdiği sorumlulukla halkımıza en çağdaş hizmeti sunmak

Etiketler

ist ibb katilimci firma yerel turizm seyahat fair belediye il kultur mudurlugu iktm

Görüşler ()

Yorum Ekle