KARPEN YAPI FUARI 2011 İZMİR

Hakkımızda

1978 yılında AVDAN Panjur olarak sizlere hizmet vermeye başlayan firmamız, faaliyetine bu alanda devam etmiş, 1987 yılında ise Egepen PVC doğrama montaj bayiliği alarak hizmet alanını genişletmiştir. 1991 yılında Anonim Şirkete dönüşerek, KARPEN A.Ş. adı altında sizlere daha iyi hizmet verebilmek için organize olmuş, Egepen PVC doğrama üreticiliğini hizmet alanları arasına sokmuştur.
 
Doğrama ve Panjur sektöründeki faaliyetine devam eden firmamız PVC doğrama üretimine 1999 yılında son vermiş olup, Panjur alanında faaliyetinde devam etmiştir.
 
2010 yılı Eylül ayında Özdil (Alusel Panjur) firması ile bayilik konusunda anlaşma sağlayıp siz müşterilerimize daha iyi hizmet verebilmek için yeniden yapılanmıştır.
 
 Bu gün kendi yerimiz olan 1250 m2  kapalı alanda malzeme satışı, toplanmış panjur ve kepenk satışı konusunda hizmet vermektedir.
 
32 yıldan beri panjur konusunda ihtisas sahibi olan firmamız hizmet anlayışı,  fiyat politikası ve güleryüzlü personeli ile her noktadan kolay ulaşılabilinen iş yerimizde sizlere hizmet sunmaktan gurur duyar.
 
KARPEN A.Ş.

Etiketler

karpen pencere yapı panjur sistem motorlu hizmet inşaat mekan360 sanaltur

Görüşler ()

Yorum Ekle