Hakkımızda

KBT Kimya Sanayi ve Ticaret Ltd. Şti., Japonya,Almanya ve Türkiye'deki Ar-Ge çalışmalarının sonucu olan herbiri kendi sektöründe öncü ürünleri Türkiye ve uluslararası pazarlara sunmaktadır.

Dış ticaret alanındaki çalışmaları ile uluslararası alanda başvurulan bir tedarikçi konumuna gelen KBT Kimya, çağdaş ve dinamik kadrosuyla farklı sektördeki firmalara ürün, hammadde tedariği  ve dış ticaret danışmanlığı konularında hizmet vermektedir.

KBT Kimya, verdiği hizmetlerin kalitesinin çalışanlarının kalitesine bağlı olduğuna inanarak, çalışanlarının yeteneklerine, güçlerine ve yaratıcılıklarına katkıda bulunan, işbirliği, dayanışma ve aile huzurunun yaşandığı bir ortam sunmaktadır.

Vizyonumuz:
Teknolojiyi yakından takip ederek, yetişmiş insan gücüyle, hizmet ettiğimiz sektörlere yeni ufuklar açmak, müşterilerimizin memnuniyetini en üst seviyede tutmak, çevreci ve yüksek performanslı ürünler sunmak ve bununla birlikte global çevre korumasına katkıda bulunmak.

Misyonumuz :

İnsan ve çevreye duyarlı, %100 müşteri memnuniyetine inanan, sürekli gelişimine açık ve teknolojiyi yakından izleyen,güvenilir,dinamik bir kuruluş olmak.

Etiketler

kimya kaplama teknolojileri cam yüzey temizleme hidrofobik

Görüşler ()

Yorum Ekle