Hakkımızda

Çiğ köfte, hazırlanışı ve sunuluşuyla yemekten öte, bir şölendir. Orijinali çiğ etle yapılır ve yerinde tüketilir. Çiğ etle yapılan köfteler, doğru şartlar yerine getirilmediğinde zararlı bakteriler üretmekte ve insan sağlığı için tehlike oluşturmaktadır. Nakliyesi, servisi, saklama koşulları oldukça zordur. Çiğ etin merkezde üretilip dükkânlarda satılması gıda sağlığı açısından mümkün değildir. Etsiz çiğ köfte bu ihtiyaçtan doğmuştur. Ürün ve hizmet yelpazesi ile Türkiye’nin (ve dünyanın) lider etsiz çiğ köfte zinciri oldu.
Komagene ilk üretimine 2004 yılında İstanbul’da başladı. Bugün yüzden fazla noktaya ulaştı. Vizyonu ve hedefi, bu lezzeti tüm dünyaya tattırmaktır. Komagene çalışma ilkeleri, “insan”, “ürün” ve “hizmet” üzerine kuruludur. Merkezde ve bayi kanallarında ekip ruhuyla çalışma, isini öğrenme, gereğini yapma ve birbirine destek olma temel değerleridir.
Ürünlerin kalitesi ve lezzeti, satın almadan depoya, üretimden dükkana, tezgahtan müşteriye ulasan bir zincir şeklinde sağlanır, izlenir ve raporlanır. Müşteriye sunulan hizmet, ürünü paketleyip vermekten ibaret değildir. Müşteriyi karşılama, beklentilerini anlama, ürünleri tattırma, isteklerini karşılama, uğurlama ve paket servis gibi unsurlar Komagene farkını oluşturur. Komagene’nin orta vadedeki hedefi, çiğ köftedeki liderliğini paralel ürünlerle genişletmek, üretimini bölgelerde yapmak ve yurt dışına açılmaktır.
VİZYONUMUZ
Komageneyi bir dünya markası yapmak, tüm dünyaya Komagene ürünlerini tattırarak sevdirmektir.
MİSYONUMUZ
Ürün ve servis hizmetinde müşterilerimizin talep ve beklentilerini karşılarken, hijyen ve kalitenin sürekliliğini sağlamak ve geliştirmektir. Hedefimiz, ürün ve sistem kalitesi içerisinde mükemmele ulaşmak için tedarikçilerimiz ve tüm çalışanlarımızla beraber en üst performansı sergileyerek vizyonumuza ulaşma yolunda çalışmaktır.

Etiketler

etsiz çanakkale 360 çiğköfte içliköfte meze tatlı çorba şerbet merkez

Fotoğraflar

Görüşler (5)

Tanju Colakoglu

İyi çiğ köfte yemek isteyenler için tavsiye edilir.

5 yıl önce

Lala Mehdiyeva

Acısı çok dozunda. Ayran da ayrı 1 muhteşem.

5 yıl önce

Ugomortr

Standart

5 yıl önce

Ismail Aytekin

Cigkofte tavuklu pilav denince akla gelen adres gece 3 e kadar acik

6 yıl önce

Sebahat Kaya

meze ve etsiz çiğ köfte var. fiyatlar ucuz. sahipleri ve personel güler yüzlü

6 yıl önce

Yorum Ekle