Mekan 360

KUZEYKENT KAPALI PAZAR YERİ

Görüntülenme - 12649 Yorum Ekle

Hakkımızda

Kastamonu Belediyesi'nce yapımı tamamlanan Kuzeykent Kapalı Pazaryeri, geçen ay sebze meyve ve diğer gıda maddelerine ait satış yerlerinin tahsis işlemleri yapılarak faaliyete geçirilmişti. Dün itibariyle dördüncü pazar gününü yaşayan Kuzeykent Kapalı Pazaryeri, sadece Kuzeykent halkına değil, Pazar gününü alışverişle geçirmek isteyen herkese hizmet vermeye devam ediyor. Kastamonu' da bulunan tüm pazaryerleri gibi Kuzeykent Kapalı Pazaryeri'nin de denetim ve işleyişi görevi Kastamonu Belediyesi Hal Müdürlüğü ekipleri tarafından yürütülüyor.

Etiketler

pazaryeri fuar alan kastamonu kuzey kent etkinlik

Fotoğraflar

Görüşler (5)

Selman Gokkaya

Kapalı, otopark sıkıntısı yok. Çay ocağına, balıkçısı, wc , mescit bulunmakta. Yakınında birçok bankanın ATM si var. Eczaneden Hırdavat malzemesi dükkanına kadar çeşitli işyeri yakınında bulunuyor. Pazar günleri dışında ücretli olarak kapalı otopark olarak kullanılıyor .

5 yıl önce

HIZARCI OTOMOTİV&EMLAK KASTAMONU UĞUR HIZARCI

DOLUDAN DOLAYI HASAR GÖRMÜŞ ÇATININ ELDEN GEÇMESİ GEREKİR KIŞIN SOĞUK ÇÖZÜM BULUNURSA İYİ OLUR

5 yıl önce

Çetin Atabay

Kastamonu'nun çıkış tarafında kurulmuş Kuzeykent'in kapalı pazar yeri olarak inşaa edilmiş. Çok büyük bir pazar, içinde her çeşit ürün var. Pazar günleri kuruluyor. Fiyatlar uygun. Pazar girişinde köylü pazarı tabir edilen organik ürünler bulmak mümkün.

5 yıl önce

Bülent Saki

Diğer pazarlara göre aradığın herşeyi rahatlıkla bulabiliyorsun.Kapalı olması da büyük bir avantaj.Ayrıca ferah,öbürkiler gibi sıkışık değil.

5 yıl önce

Ahmet Ersoy

Burası aynı zamanda fuar alanı olarak kullanılıyor ahşap fuarı için geldik şehirde fuarı tanıtan afişleri yok denecek kadar az. Ahşap fuarı süsleme sanatı dışında yapısal ahşap tanıtımı çok zayıf.

5 yıl önce

Yorum Ekle