Hakkımızda

Etiketler

çanakkale loca live loca loca live bistro loca live çanakkale canlı müzik çanakkale loca cafe bar pub eglence yeme icme hizmet mekan alan çanakkale eğlence yerleri loca live bistro çanakkale loca bar loca bar canlı müzik çanakkale çanakkalede canlı müzik çanakkalede eğlence nerde canlı müzik çanakkale loca canlı müzik canlı müzik loca çanakkale eğlence çanakkale

Fotoğraflar

Görüşler (5)

Nimet Gecgul

Sayın işletmeci; Müşteri memnuniyetim okarak son derece güzel ağırlandık,lakin sizin işletmeniz dışında ezan okunurken müziği kapamayan bir işletmeye rastlamadım.Bu konuda hassas davranmanızı temenni eder başarılarınızın devamını diliyorum. Hacı,hoca değilim olsam zaten orda bulunmazdım ama bu bizim kültürümüz değilmidir? Birdahaki gelişimde umarım sürprizle karşılaşırım ezanımıza sahip çıkalım lütfen 5 dk müziğin sesini kısmakla inanın bir kaybınız olmayacaktır,konuya duyarlı olacağınız ümidiyle şimdiden teşekkürler ve bol kazançlar.

5 yıl önce

Elif Ayan

Sevimli bir mekan

5 yıl önce

ali erhan eren

Kahvaltısı çok başarılı. Manzarası süper. Personel güler yüzlü ve çok yardımcı. Uzun süredir bu kadar keyifli bir kahvaltı yapmamıştım. Tüm çalışanlarına tekrar teşekkür ederim.

5 yıl önce

Aydın ÖZKARAN

Çok temiz, enfes yemekler ve güleryüzlü insanlar olunca keyifli zaman geçiyor.

5 yıl önce

Ferhat GÜZEL

Kampanyayi kaldirmislar...

5 yıl önce

Yorum Ekle