LÜTFİ TAKAVCI MERMER MAD.İTH. İHR. TAAH. SAN. TİC.

Hakkımızda

LÜTFİ TAKAVCI   geçmişten gelen yılların  verdiği ticari, deneyim,  tecrübe ve istikrarlı çalışma  prensibi ile Beyşehir'in en  büyük yapı marketi olarak 35 yıldır bölgeye hizmet eden LÜTFİ TAKAVCI YAPI MERKEZİ' den sonra, 2004 yılında Beyşehir Organize Sanayi'nde bir ilke daha imzasını atarak LÜTFİ TAKAVCI MERMER A.Ş. olarak  Beyşehir Organize Sanayisi'nin ilk yatırımını  kazandırmıştır.

Firmamız 30000m2 açık alan ve 1000m2 kapalı alanda Mermer ve Traverten işleme fabrikası kurarak iç piyasa ve ihracata yönelik üretim yapmaktadır.

Bünyemizde 2 adet 4 ayaklı St, 2 adet ebatlama, 1 adet 3+8 plaka slim hattı, 1 adet trimming, 1 adet boy ebatlama, 1 adet kenar kırma, 1 adet vibrasyon makinası, 1 adet Çoklu ebatlama,1 adet bantlı yan kesme, 160 tonluk presli su arıtma tesisi ve 1 adet portal vinçle, french pattern, traverten fayans,  traverten plaka, patinato, tumbled ve pavers gibi çeşitli ölçü ve özelliklerde bitmiş ürünler üretilmektedir.

Üretim felsefemiz, daha iyi ve kaliteli ürünlere ulaşmak için, bünyemizdeki elemanlarla birlikte bir takım ruhu içerisinde çalışmak, teknolojiyi ve sektördeki yenilikleri günü gününe izleyerek çağı yakalamak, Ar-Ge çalışmalarına önem vererek rakiplerimizin bir adım önüne geçmek ve müşteri memnuniyetini sağlamak ve en kısa zamanda bir marka haline gelmektir.

Etiketler

lutfi takavci mermer maden ocaklar 360 derece sanal tur

Fotoğraflar

Görüşler (1)

jana kimik

Tüm Dünyaya Mermer üretiyorlar

6 yıl önce

Yorum Ekle