Hakkımızda

1977 yılında elektrik malzemeleri sektöründe faaliyetine başlayan MAKEL ŞİRKETLER GRUBU,  1987 yılından itibaren elektrik anahtar ve prizleri ile başladığı yolculukta bugün  grup priz, devre kesici, sigorta kutuları, sayaç ve reaktif güç kontrol rölesi ürünlerini yelpazesine eklemiş ve  kalitesine güvenerek ürünlerini Makel markası ile yurtiçi ve yurtdışı pazarlarda tüketicilerin kullanımına sunmaktadır.

MAKEL Üretim Tesisleri, İstanbul B.Çekmece`de 45,000 m2 alan üzerinde faaliyet göstermekte, günümüzün en ileri otomasyon makinaları ve teknolojilerini kullanarak, üretimini gerçekleştirmektedir. MAKEL, alanında Türkiye`nin en modern ve teknolojisi ile donatılmış kalite laboratuvarı ile yurtiçi ve yurtdışı standartların üzerinde bir kalite anlayışı ile çalışmaktadır. TSE, Almanya`da VDE, Gohst, Kema Keur, Tuv gibi bir çok ürün  kalite sertifikalarının yanı sıra sağlığa ve çevreye saygılı ürünü gösteren  CE işaretini taşıyan ürünler üreten MAKEL, TSE ve DQS tarafından onaylanan ISO 9001:2008 kalite sistem belgesine de sahiptir. Nitelikli insan gücüne yaptığı yatırımlar, çalışanlarına sağladığı sosyal imkanlar ve çalışanlarının kendilerini sürekli geliştirmeleri için eğitimlerine verdiği destekle MAKEL, başarıya ulaşmak için en önemli etkenin insan olduğunun bilincindedir.

MAKEL, Türkiye`den aldığını yine Türkiye`ye verme anlayışı ile hareket ederek, sahip olduğu AR-GE gücüyle kaliteli, güvenli ve özgün tasarıma sahip ürünler yaratmakta, Türkiye ve uluslararası pazarlarda MAKEL markası ile rekabet ederek kendini sürekli yenilemekte ve geliştirmekte, müşteri memnuniyetini tek hedef olarak kabul ederek elektrik malzemeleri sektörünün geleceği için çalışmalarını sürdürmektedir. Yurtiçi bayileri aracılığı ile ürünlerini Türkiye`nin dört bir yanına ulaştırmakta, yurtdışında bulunan iş ortakları ile birlikte sayısı 30`un üzerinde ülkeye ihracat yaparak sektöründe Türkiye İhracat Lideri ünvanını taşımakta ve ihracat sıralamasında ilk 500 şirket arasında yer almaktadır.

"Dünya için üretiyoruz" sloganı ile Türkiye ve dünya pazarlarında faaliyet gösteren MAKEL bugün olduğu gibi gelecekte de elektrik malzemeleri sektöründeki varlığını güçlenerek sürdürecek, kalitesi, tasarımı ve markası ile Türkiye`yi başarıyla temsil etmeye devam edecektir.

Etiketler

priz aksesuarlar sigorta sig otomatik anahtar kaçak akım

Görüşler ()

Yorum Ekle