Hakkımızda

MAS İnterkom firması olarak 1963 yılından bugüne kadar 47 yıldır bina otomasyonu üzerine tasarımı ve üretimi kendimize ait ürünlerimizin hem ülkemizde hem de dünyada satışına devam etmekteyiz.

İlkemiz teknolojiyi sadece yakından takip etmek değil, yeni teknolojiler geliştirmek geleceği günümüze taşımaktır. Yetişmiş insan gücümüz ve yaratıcılığımız bu yolda en önemli desteğimizdir.

Kendi bünyesinde, gelişmiş ekipmanlar ve teknikler ile Ar-Ge departmanındaki profesyonel mühendis ve teknisyenler tarafından tasarlanan her ürünümüzde hayatınızı güvenli ve kolay kılan  “MAS” markasına özgü özellikler görebilirsiniz.

MAS İnterkom Avrupa Birliği ülkeleri ve diğer birçok ülkeye ihracat yapmaktadır. İhracat yapılan ülkelerin başında; Yunanistan, Portekiz, Bulgaristan, İrlanda, Suudi Arabistan gelmektedir. Yeni ürünlerimiz, yeni teknolojiler ve yeni ufuklarda, Türkiye’de ve Dünya’da adımızdan bahsettirmeye devam edeceğiz. Her geçen gün globalleşen dünyada henüz tanışmadığımız ülkelere yolculuğumuza hızla devam edeceğiz.

Ürünlerimizi kullanarak, hizmette kalite ve güvenirliliği seçtiğiniz için teşekkür eder, çalışmalarınızda başarılar dileriz.

Etiketler

otomasyon dijital görüntülü analog sistemler santral aksesuar

Görüşler ()

Yorum Ekle