Mekan 360

Hakkımızda

 Eğitim Bakanlığı Şura Salonu 1200 kişilik kapasitesiyle, Vip Salonu, 2 adet solist odası, Bay ve Bayan kostüm odası, kafeterya,Projeksiyon Cihazı, ses sistemi, kablolu internet sistemi, Dizüstü Bilgisayar, VCD/DVD oynatıcı sistemlerine sahiptir. Milli Eğitim Bakanlığı Beşevler Kampüsü içinde mekanın çevresindeAçık otoparkı bulunmaktadır.
Toplu taşıma ile ulaşım ise; Ankaray ile Beşevler istasyonunda inerek mekana ulaşabilirsiniz. Mekan, Ankaray Beşevler istasyonuna yaklaşık 300 m mesafededir.

Gazi Üniversitesi Tıp Fakültesi'nin karşısında, Ankara Üniversitesi'nin arkasındadır. Ankaray Beşevler istasyonuna yaklaşık 300 m mesafe Milli Eğitim Bakanlığı Beşevler Kampüsü içinde yer almaktadır.

Etiketler

şura salon meb seminer toplantı eğitim söyleşi dinleti konser etkinlik kültür sanat ankara beşevler

Fotoğraflar

Görüşler (5)

fuat aksun

Otopark sorunu yaşamadan Ankara’nın merkezinde konser salonuna gidebilmek harika.

5 yıl önce

Bora Umut GÜRSOY

cocukluk yıllarımda izlemeye gittiģim otogargara isimli oyundan sonra hem tiyatro hem de meb şura hayatimda büyük önem kazandı. daha sonra fırsat buldukça dans şovları, oyunlar ve konserlere gitmeye devam ettim. hem rahat ulaşılabilir konumu hem de geniş park yerleri ile düşünmeden tercih edebileceğiniz bir organizasyon gösteri merkezi.

5 yıl önce

Ömer Baytemir

Güzel ortam bulunabilir yerde otoparkı büyük salonu güzel ayrıca bay bayan mescidi bulunmakta teşekkürlerimi sunarım. Tek kusuru havalandırma acık degildir.

5 yıl önce

Murat Kaçar

Otoparkın yeterli olup olmadığını bilmemekle birlikte, araçla gelenler için güzel bir fırsatları mevcut. Metroyla gelecekler için Beşevlet durağına yakın olması da avantaj. Salonun koltuk aralıkları iyi olmakla birlikte, her koltuk arkasında bir isim yazmakta. Ne olduğunu bilmiyorum. Bilen varsa bizimle paylaşırsa sevinirim. Koltuk dizaynı iyi, sahne büyük, kullanandan mıdır bilinmez ama ışık yetersiz gibi geldi. Ses iyiydi. Yine ayarlayanlardan mıdır bilinmez salon havasız kalıyor. Ben gösteri olarak "Kefensiz 401 Gün" isimli Çanakkale Zaferini anlatan oyunu izledim. Oyun daha iyi olabilirdi. Organizasyon oldukça kötü. Salona puanımı etkileyecek bir şekilde değil tabi ki. Bekleme yerinde oturma alanı yok denecek kadar az ve ilk okul kantini gibi bir büfe var.

6 yıl önce

Hasan GÖKTEN

Muhteşem bir yer

5 yıl önce

Yorum Ekle