Mekan 360

MECİDİYEKÖY KÜLTÜR MERKEZİ

Hakkımızda

Mecidiyeköy’de ilk iskân, Abdülmecid döneminde Balkan göçmenlerinin buraya yerleştirilmesi ile başlar. Böylece semte de Abdülmecid’in adından “Mecidiyeköy” denmiştir. Bugünkü modern Mecidiyeköy, başta bankacılık olmak üzere çeşitli iş kollarının merkezi durumundadır.

Ali Sami Yen Stadı ile komşu olan Mecidiyeköy Kültür Merkezi, özellikle sivil toplum kuruluşlarının etkinliklerine ev sahipliği yapması ile öne çıkmıştır. Konumunun İstanbul’un merkezinde olması ile hizmet ettiği kuruluşlara büyük kolaylıklar sağlayan kültür merkezi, 200 kişilik konferans salonu ve 17 adet bürosu ile kültürel, sanatsal ve sosyal etkinlere ev sahipliği yapmaktadır.

Etiketler

mecidiyekoy kultur sanat merkezi 360 vr sanal tur viar turkey video virtual tour turkey mekan360 mekan

Fotoğraflar

Görüşler (5)

Yusuf SAHIN

Otopark üst katında yer alması gelen ziyaretçilere olumsuz algı oluştursa da içerisi ve görevliler gayet başarılı. Konumu merkeze yakın. Ama denildiği üzere sadece kültür merkezi binası olsa daha manidar olurdu.. Mecidiyeköy de öyle boşta bina var mı sorusunu duyar gibiyim :)

5 yıl önce

mehmet etke

Mevcut yer kaba görünüyor Mecidiyeköy gibi Medipol bir yerde yakismiyor,bence kat otoparkı ni yerin altına alınıp üstü yeşil alan'acevrilebir cok'da güzel olur'du.

6 yıl önce

Tarık Oyunda

ibb'nin kendi toplantılarını yaptığı sanatsal faliyetlerin olmadığı bir yer.

5 yıl önce

canancan şahin

Saadet partisinden başka herkeze burayı kiraya veriyorlar Ve ayrımcılık yapılan bir mekan

6 yıl önce

Hasan Baydemir

Otoparkın icinde olan yer girişi bile düzgün yok vasat bir yer

5 yıl önce

Yorum Ekle

Sokak Görünümü