Mekan 360

MECLİS KÜLTÜR SANAT MERKEZİ

Hakkımızda

Kuruluşumuzun 39.yılını kutladığımız grubumuzun geçmişi,şirketimizin onursal başkanı Salih Güney tarafından 1970 yılında kurulmuştur.

İlk olarak Cumhuriyet caddesinde başlattığımız terzilik faaliyetimiz zamanla döviz ardından kuyumculuk ve gayrimenkul sektörlerine sıçrayarak devam etmiştir.

1990 yılların başlarında yetkili müessese olarak döviz alım satımına başlayanların ilklerinden olmamız sektördeki güvenilir ve istikrarlı davranışlarımız bizi aranılır bir kurum yapmıştır.

1995 yılında açılan Güneyler Kuyumculuk ve 1997 yılında faaliyete giren Gün-Kar Döviz Altın A.Ş. şubelerimizle şirketimiz bizi sektörde pazar liderliğine taşımış ve müşterilerimize sunduğumuz kurumsal ve kusursuz hizmet politikamızla sektörel anlamda Hatay’da bir çok ilke imza atılmıştır.

İlkeli ve disiplinli faaliyeti,halk ve esnaflar arasında tanınmışlık ve tercih sebebi oluşuna rağmen döviz işlemlerindeki mekan darlığı ve adresin araç trafiğine elverişli olmayışından dolayı Gün-Kar Döviz Altın A.Ş. 2002 yılında İstiklal Caddesindeki adresine taşınmıştır.

2003 yılından Güneyler İnşaat şirketinin kurulmasıyla,inşaat alanında yap-sat modelini benimseyen şirket tekli blok binalar ile Hatay halkının beğenisini toplayarak ticaretine devam etmiştir.

2006 yılında da şirket Hatay Devleti Meclis binasının 35 yıllık hazin öyküsüne bir son vererek binayı devralmış ve Meclis Kültür Sanat Merkezi’ne dönüştürerek tüm Hatay halkının takdir ve beğenisini toplamıştır.

2008 yılında da Güneyler Kuyumculuk, İnneplik caddesindeki merkez adresini,Tüccar Çarşısı Parlar Pasajı’ndaki adrese taşıyarak;hem kuyumcular çarşısına bitişik bir adrese taşınmış, hem de insan yoğunluğunun daha fazla olduğu bir ticari merkezde zengin çeşitlerini sergileme imkanını yakalamıştır.

Aile fertlerinden oluşturulup kurumsallaştırılan GÜNEYLER GRUP’ta her hizmet sahasından bir aile ferdi yetkili ve sorumlu tutularak ilgili branşta başarıyı yakalamayı kendi kulvarında da ilklerden olmayı hedeflemesi sağlanmıştır.

Firmamız değişen hayat şartlarında değişmeyen ilkeleri ile halkımızın güvenini arkasına alarak faaliyetlerine devam edecektir.

 

 

 

 

Etiketler

sergi salon sanat faliyet etkinlik tiyatro nikah takvim

Fotoğraflar

Görüşler (5)

Ferhat Yildiz

Fantastic place. Recently the Major and the governor have done great job to renovate the old historic building and now the locals can enjoy the festivals and theater in here.

6 yıl önce

Turgay COŞKUN

Hatay Millet Meclisi. Şu an toplantı salonu ve yanında kafe olarak kullanılıyor. Daha önce sinema idi. Milli bir değerimiz ve müze olarak halka açılmalı aslında. Şu anki görüntüsüyle buruk bir tarih kokusu veriyor sadece.

5 yıl önce

lotus

Özellikle taze künefe yemek isteyenler için ideal bir yer. Etkinlik olduğu günlerde ise(tiyatro,konser, söyleşi vs) etkinlik öncesinde ve ya sonrasında keyifle kahvenizi icebilirsiniz.

5 yıl önce

Nuri Özgül

Hatay devlet iken sevgili atam nurlar içinde yat . mecliste konuşma yaptığı yer .gerçi şu an benim içim buruk. Gerektiği gibi korunamıyor.

5 yıl önce

Resat Senturk

Tarihi meclis binasını Cafe yapan bir T.Ç vatandaşı olduguma utaniyorum.İnsan buna nasıl katlanır, hiç bir kimse farkına varmıyor mu? Sivil toplum örgütü yokü orada? Künefe yiyecek çok yer var ama başka meclis binası yok orada....

5 yıl önce

Yorum Ekle