Hakkımızda

1994 yılından beri inşaat sektörünün hizmetinde olan Ayça  İnşaat  ve Ticaret Ltd. Şti , bugüne dek devamlı kalite  prensibinden hiç ödün vermeden gerçekleştirmiş olduğu hafif çatı sistemleri ile  yüksek kalitedeki konut projeleri ve her türlü inşaat projesinde hem estetik hem de hafifliğinden dolayı  inşaat sektöründe kendini kanıtlayan bir şirket haline gelmiştir. Değişen ve gelişen ülkemizde modernlik ve ülkemizin deprem kuşağında olmasından dolayı daha uygun konutlar yapılması ihtiyacı doğmuştur. Firmamız bu yolda sağlam adımlar atmış ve Türkiye'de Hafif Metal Kiremit alanında öncü bir firma haline gelmiştir. " Müşteri memnuniyeti ve güven, kalite ve sürat" ilkelerini esas alan firmamız  taahhütlerini yerine getirmekte gösterdiği titizliğiyle hak ettiği teveccühü kazanmış, Metal Kiremit alanında gerek Türkiye gerekse Türk Cumhuriyetleri, İran ve Irak gibi ülkelerde yüksek  potansiyele ulaşmıştır.

Metrotile Turkiye; Metrotile firmasının Orta Doğu Bölgesi Kordinatörüdür. Metrotile Turkey'in sorumluluğu altındaki ülkeler; Türk Cumhuriyetleri, Gürcistan, Ermenistan, Özbekistan, Kazakistan, Türkmenistan,Afganistan, Lübnan, Iran, Irak, Suriye, Mısır ve KKTC'dir.

İlgili olduğu ülkeler ise: Azerbaycan, Suudi Arabistan, Katar, Birleşik Arap Emirlikleri, Kuveyt, Yemen ve Umman'dır.

Misyonumuz

Çağdaş yaşamın tüm ihtiyaçlarına cevap veren, insanların yaşam alanlarına kaliteli ve güvenilir hizmet sunan, inşaat sektöründe ekonomik, estetik ve güvenliği  bir arada sağlayan, kaliteli üretim ve yaşanabilir çevre yaratma çabasında olan firmamız; yapı alanında kalıcı çözümler sunan bir kuruluş olmuştur.
Daha modern ve çağdaş yapılar üretmek için sektörde gelişen teknolojiyi takip ederek, en etkin şekilde kullanmak ve öncü olmak presiplerimiz arasındadır. 
 

Vizyonumuz

Estetik ve fonksiyonel açıdan en iyi çözümlerle farklı tasarımlar oluşturarak, kaliteden ödün vermeden müşteri beklentilerinin üstüne çıkmak, sektörümüze öncülük etmektir. 
 

Politikamız

İş politikamız; müşteri beklentilerini her defasında , zamanında ve tam olarak karşılamak; çevreye saygılı , estetik ve fonksiyonel açıdan müşteri memnuniyetini en üst düzeyde sağlayacak hizmeti sunmaktır.
 

Başarımız

Kurulduğu yıldan beri özellikle Ankara, İstanbul, Antalya ve Tüm Türkiye'de pek çok projeye imza atan şirketimizin bu başarısının altında en gelişmiş teknolojilerle üretilen malzemelere ve uzman bir ekibe sahip olması yatmaktadır.

Tatil yöremiz Antalya'da sayısız Otel projesi, diğer bütün bölgelerimizde uygulamış olduğumuz projeler ile Hafif Metal Kiremit sektöründe büyük başarılara imza atmış bulunmaktayız.

Etiketler

renkli-kremit çelik inşaat yapı classic roman bond snake roofing-system

Fotoğraflar

Görüşler (0)

Yorum Ekle